Jump to content
Ménemszól.hu

Kitara érintőképernyős gitár MIDI kontroller- újabb demó


gorgo73

Recommended Posts

Színpadi megőrülés és vizuáleffektek vintage formában: Kitara érintőképernyős gitár MIDI kontroller.

Ha unod már, hogy a tisztelt közönség a színpadra felpakolt drága cuccaidnak csak a feliratát és az audio/MIDI aljzatait látja a kábelrengeteg közepette, akkor itt egy jó kis cucc, amivel feldobhatod a szólók alatti performanszt.

Amikor egy gitár és egy iPad véletlenül összeütközik, abból még ilyen jó dolgok is kisülhetnek, mint például ez a Misa Kitara kontroller. A bal kézzel a gitárhoz hasonlóan foghatjuk le a megszólaltatni kívánt hangokat, míg a jobb kezünkkel az érintőképernyőn a pengetési technikától kezdve a hosszan kitartott hangokon át a hangerőt, filtert, hangszínt és számos más paramétert is vezérelhetünk. A kontroller üzeneteket MIDI OUT és Ethernet aljzatokon keresztül küldhetjük be a számítógépünkbe vagy szintinkbe, ahol a kedvenc hangszínünket kiválasztva máris indulhat az őrület !

Ezen a fenti demón a gitározáshoz hasonlatos játéktechnikával szólaltatunk meg egy VST szintetizátort: staccato hangok, kitartott ( sustain ), vagy a virtuóz "tapping" technika mind a rendelkezésünkre áll, egy kis szintetikus döngöléshez pedig katt ide.

A termék oldala itt található, bevezető ára: $959

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...