Jump to content
Ménemszól.hu

Waves - Tapes, Tubes, Transistors- új Eddie Kramer plug-in csomag


gorgo73

Recommended Posts

A Waves újabb lépést tett, hogy bejuttasson minket a virtuális legendák csarnokába: Tapes, Tubes, Transistors nevű plug-in csomagjával most a legendás Olympic Studios felvételi láncát modellezte, mellyel Eddie Kramer hangmérnök-producer olyan zenei ikonok felvételeit készítette, mint Jimi Hendrix, a Led Zeppelin, vagy akár a The Beatles zenekar. Ezt a kombinációt nevezték Eddie "arany felvételi láncának", hiszen ezzel alapozta meg a klasszikus Rock hangzást.

waves_ttandt.jpg

A három plug-in részletesebben:

- Kramer Master Tape: az igen ritka, vintage 1/4"-es szalagos felvevő szimulációja. A jellegzetes szaturáció mellett még az összes magnós trükköt is bevethetjük: állítható szalagsebesség, wow & flutter, slap- és feedback delay- mindezt most már tökéletesen kontrollálható formában

- HLS Channel,a Helios keverőkonzol channel stripje- élethűen modellezve a klasszikus hangzású előfok és equalizer viselkedését, színezését, állítható szaturációval, finom magasakkal, testes mélyekkel, precíziós VU mérővel.

- PIE Compressor- A Pye volt a Rock időszak egyik legjobb busz kompresszora. Ez a plug-in is rendelkezik VU kijelzővel, választhatunk compressor/limiter módot és akár még zajt és hálózati brummot is hozzákeverhetünk a hanghoz ( ha nagyon akarunk )

Bevezető ár: $299 TDM ( javasolt fogyasztói: $500), $199 Native ( fogyasztói ár: $400)

A termék honlapja és bővebb infó itt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...