Jump to content
Ménemszól.hu

TC-Helicon VoiceLive Rack - színpadi ének effektprocesszor


gorgo73

Recommended Posts

A TC-Helicon bemutatja VoiceLive Rack nevű effektprocesszorát, amely tulajdonképpen egy teljes ének csatorna, melynek képességeit a stúdióban is, de főként élő koncerteken használhatjuk ki maradéktalanul. A leendő sikert mi sem mutatja jobban, mint hogy a béta változatban elkészült darabok már olyan nagy sztárok őszi turnéin fognak szerepelni, mint például George Michael.

tchelicon_voiceliverack.jpg

Ez a cucc szinte a létező összes effektet tartalmazza, ami az énekléshez kell: adaptív equalizer, kompresszor, de-esser, moduláció ( Detune, Chorus, Flanger ), Echo, Delay, zengető, többszólamú ének ( Harmony ), hangmagasság korrekció ( HardTune& Correction ), duplázás, Transducer ( torzító és megafon ), Tremolo, Stutter, stb.

Az egyszerű kezelésnek köszönhetően a megfelelő énekhangzás megtalálása gyors és könnyű- a beállítások még a bemeneti jelszint gain-t és a fantom táp állását is megjegyzik - persze ha akarunk a beépített effekteknek köszönhetően egészen extra hangzásokat kicsavarhatunk.

A VoiceLive Rack még azt is lehetővé teszi, hogy egy külső lábkapcsolóval vagy a mellékelt MP-75 mikrofon segítségével az énekes maga vezéreljen bizonyos effekteket az előadás során, így nem kell a hangmérnök kollégára bízni minden paraméter beállítását.

Harmony

A készülék több szólamú harmóniákat képes hangunk mellé generálni valósidőben. A vezérlés törénhet egy analóg bemenő jelről ( pl. gitár ), egy MIDI billentyűzetről vagy az általunk meghatározott hangnem és skála alapján.

Főbb jellemzők:

- Kiváló minőségű mikrofon előerősítő digitális vezérléssel és eltárolható beállításokkal

- A csomag tartalmazzza a beépített kontroll kapcsolóval ellátott MP-75 Mikrofont

- A méltán híres VoiceLive 2 és VoiceLive Touch effektjeit tartalmazza

- 400 férőhelyes memória, ebből 238 gyári Preset.

Kaphatóság és árak:

2011 októberére várható, javasolt ár: $799

További információ és weblap itt található.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...