Jump to content
Ménemszól.hu

Korg KARMA editor szoftver PC/Mac-re


gorgo73

Recommended Posts

A Karma-Lab megjelentette A Korg KARMA szintijének editor programját PC/Mac verzióban.

7logos_18.jpg

A szoftver kontrollereivel és grafikus képernyőjének segítségével olyan mélységig juthatunk a KARMA algoritmusainak programozásában, amire önmagában a hangszerbe belenyúlva nem is lehetnénk képesek. A KK fő funkciója, hogy saját Generált Effekteket ( GE ) fejlesszünk ki, de akár a gyáriakba is belenyúlhatunk. Importálhatunk MIDI file-okat vagy behúzhatunk zenei frázisokat közvetlenül a Kronos szekvenszeréből és ezeket azonnal GE-vé alakíthatjuk.

A KARMA Kronos progi emellett olyan bővítésekkel is rendelkezik, mint például a 32 Scene/Modul/Performance ( a Karmában: 8 ), 16 Chord Trigger gomb/ Performance ( Karma:8 ), 6 független modul ( Karma:4 ). Ezeket a plusz funkciókat ugyan nem tudjuk visszatölteni a KARMA-ba, de a hangszerrel együtt használhatók.

Az igazán kalandvágyók pedig a Korg Kronos szintetizátor KARMA módjának 4 belső moduljához hozzácsaphatják a KK szoftver plusz moduljait, így összesen 10 fog rendelkezésre állni a kreatív zenék létrehozására.

A KARMA Kronos editor szoftver Windows XP/Vista/Win7 és Mac OS X oprendszereken fut.

Azok a felhasználók, akik korábban már vásároltak KARMA progit, speciális diszkont áron vehetik meg a KK-t. Bővebben a Karma-Lab oldalán.

A termék ára $169.

A Korg Kronos szintetizátor kipróbálható és megvásárolható a Hit Space üzletében vagy online webshopjában.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...