Jump to content
  • 0

Industrial techno-hoz keresek dobgépet !:)

Kérdés

Létrehozva

Valami olyan cucc kéne nekem ami nyers , fémes , széttorzított de még is organikus :) igazából DFAM az elsőszámú jelölt csak nekem kicsit korlátoltnak tűnik ... ezenkívül digitone-ra gondoltam még vagy Sonic Potions Lxr -re mert fmből elég könnyű hozni ezt a fajta hangzást és mind a kettő elég pöpec cucc . Ha valakinek van más ötlete nagyon szívesen veszem és köszönöm a segítséget :) 🤟

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

• 0
Válaszolta
Ekkor: 2021. 03. 18. at 14:24 írta Török Mihály:

Valami olyan cucc kéne nekem ami nyers , fémes , széttorzított de még is organikus :) igazából DFAM az elsőszámú jelölt csak nekem kicsit korlátoltnak tűnik ... ezenkívül digitone-ra gondoltam még vagy Sonic Potions Lxr -re mert fmből elég könnyű hozni ezt a fajta hangzást és mind a kettő elég pöpec cucc . Ha valakinek van más ötlete nagyon szívesen veszem és köszönöm a segítséget :) 🤟

Ha a DFAM az elso otlet, akkor az analog rytm eleg sokat nyujthat egy csomagban. Sokat kinal, jol szol. Kedves cimboram digitakt+digitone komboval kezdett hasonlo vallalkozasba, aztan gyakorlatilag mindkettot kukazta egy AR-ert. Primitiv FM-re az is kaphato, komplexebb FM-et meg lehet mintaznek egy DX7-bol (vagy DeXed-bol, vagy volca FM-bol), mert FM teren a digitone is eleg ... hmm... beleposzint. Ezen utolso gondolat teljesen szubjektiv, a lenyeg, hogy nezz ra az Analog Rytm-re is. :)

• Like 1
  • Thanks 2
  • 0
Válaszolta
Ekkor: 2021. 03. 18. at 14:24 írta VoX Fabri:

Ajánlom figyelmedbe az Akai Rhythm wolf gépet! Itt egy demom... https://www.instagram.com/p/B4GfYfJgYLN/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

• Like 1
  • 0
Válaszolta
Ekkor: 2021. 03. 18. at 14:24 írta VoX Fabri:

Itt egy másik demo... https://www.instagram.com/p/B4ADEtkgqkB/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Szólj hozzá! Ehhez regisztrálj, vagy jelentkezz be!

Regisztrált tagság szükséges a fórumon való részvételhez.

Tagság szerzése

Igényelj tagságot a közösségünkben! Mindez pofonegyszerű!

Regisztráció

Jelentkezz be!

Már regisztrált tagunk vagy? Itt jelentkezhetsz be!

Bejelentkezés
  • Create New...