Jump to content
  • 0

Waldorf Q rack LCD hiba

Kérdés

Létrehozva

Hali,

Korrekt áron hozzám került egy kék Q rack, viszont az LCD-n nem jelennek meg karakterek, csak háttérvilágítás van. Egyéb funkciók működnek, mindenre reagál, demokat játszik, midi editorral lehet kontrollálni, vartyog rendesen a hangja. Tápot cseréltem, nem oldotta meg, belső csatlakozókat megpucoltam, szintén semmi. Sanszos az LCD halál, vagy ez valami más lehet? Illetve foglalkozik-e valaki ilyen cucc javításával?

Köszi

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

• 0
Válaszolta

Ha jól emlékszem, a kijelző kontrasztját le lehet vinni nullára, olyankor csak háttérvilágítás van, amíg  nem állítod a kontraszt értékét magasabbra.   A Q-n a Global Menu-ben tudod állítani, szoftveresen pedig a Midi Quest Pro-ban  vagy Q-EditPro-ban  ellenőrizhető/állítható. Természetesen hardveres probléma is lehet.

A sajátomon most nem tudom megnézni, , mert nekem meg  a tápomat gyilkolta meg egy rossz hosszabbító 😠

Nekem is lenne 1 kérdésem: a tápot hol tudtad beszerezni? 

• 0
Válaszolta

Köszi a tippeket, hardverhiba volt. Hivatalos Waldorf Supportnak dobj egy emailt, nincs kint náluk a webshopban, de van raktáron >10 db, nekem is abból küldtek. 

• 0
Válaszolta

Örülök, hogy megoldódott a problémád. Már beszéltem velük, mert a tápon kívül gombokat + potikat is szeretnék cseréltetni, de azok nem voltak raktáron. 

Szólj hozzá! Ehhez regisztrálj, vagy jelentkezz be!

Regisztrált tagság szükséges a fórumon való részvételhez.

Tagság szerzése

Igényelj tagságot a közösségünkben! Mindez pofonegyszerű!

Regisztráció

Jelentkezz be!

Már regisztrált tagunk vagy? Itt jelentkezhetsz be!

Bejelentkezés
  • Create New...