Jump to content
Ménemszól.hu

A/D Blogja

  • bejegyzés
    41
  • hozzászólás
    107
  • megtekintés
    36.090

220 felett...


A/D

895 megtekintés

Ránéztem a stat counterre, és büszkén jelentem: a Ménemszól átlépte a 200 látogató per 50 perces határt. Lehet, hogy már korábban is megtörtént, de ma vettem észre. Lassan két évesek leszünk (2011. március 12-e az első post), komótosan, de biztosan növekszik a közösség, jó a hangulata a hozzászólásoknak, egyre többen raknak be értékes tartalmat a közösségi kalapba.

 

A forgalmazók java részét az istenért se tudtam rávenni arra, hogy rendszeresen publikáljanak ide, vagy lusták, vagy azt hiszik, hogy a saját malmomra akarom hajtani a vizet, vagy nem tudom. Elmagyaráztam a koncepciót, ennél jobban nem tudom. De megyünk tovább, mert biztos vagyok, hogy ez a helyes, és ellenére Facebook és egyéb aktív közösségeknek, a statisztikából tudjuk, hogy online tudásszerzésre a fórumok helyzete tovább erősödött az utóbbi években, tehát elvileg jó lovon ülünk.

 

Amit tudok, hogy az elejtett linkek és hozzászólások iszonyatos látogatottságot hoztak eddig mindenkinek, de úgy tűnik, vagy nincsenek ezzel tisztában, vagy valamiért nem fontos számukra.

 

Whatever. Továbbra is toljuk a kontentot, mert még jobb lesz ez, már csak azért is, mert látom a következő verzióját az oldalnak, és további rendkívül hasznos funkciók lesznek integrálva.

 

Köszönöm a jelenlevők bőkezű hozzájárulását a közösségi tudás építéséhez és a segítőkészséget!

 

Csak mi vagyunk.

0 hozzászólás


Recommended Comments

Még nem érkezett hozzászólás

Guest
Szólj hozzá...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...