Jump to content
Ménemszól.hu

Focusrite Scarlett hangkártya széria


madhead

Recommended Posts

A hangkártyáiról és előfokairól ismert cég, a Focusrite legújabb dobása az USB2.0 interfésszel rendelkező Scarlett sorozat, mely a FireWire illesztővel ellátott Saffire Pro széria mellé kínál alternatívát a csak USB csatlakozóval rendelkező felhasználóknak.

A Scarlett 8i6 hangkártya 4 analóg bemenettel rendelkezik, melyek közül az előlapi páros hangszer és mikrofonszintű jel fogadására is alkalmas, természetesen fantomtáppal. Analóg kimenetek szempontjából szintén 4 található rajta, méghozzá szimmetrikusak.Digitális csatlakozást tekintve 1 S/PDIF be-,kimenettel rendelkezik, valamint MIDI be és kijárat is található rajta. Külön érdekesség, hogy a 7-8 bemenet egy virtuális bemenet, amelynek segítségével bármely szoftver kimenetét felvehetjük a DAW szoftverünkbe.

Scarlett8i6_Corner.jpg

A Scarlett 18i6 hangkártya 8 analóg bemenettel rendelkezik, melyek közül az előlapi páros hangszer és mikrofonszintű jel fogadására is alkalmas, szintén fantomtáppal. Analóg kimenetek szempontjából 2 található a hátulján, valamint a fejhallgató külön jelúttal rendelkezik. Digitális csatlakozást tekintve az S/PDIF be-,kimeneteken felül ADAT optikai bemenet is rendelkezésre áll. Az ADAT bemeneten keresztül további 8 csatorna fogadására alkalmas. A MIDI be és kijárat szintén a hátoldalon kapott helyet.

Scarlett_18i6_Front.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...