Jump to content
Ménemszól.hu

Bemutatkozik a Focusrite Scarlett Studio


madhead

Recommended Posts

A Scarlett 2i2 méltán az egyik legnépszerűbb hangkártyánk a belépő szintű interfészek között. A Focusrite megkönnyítve a zenélni vágyók vagy zenével foglalkozó amatőrök választását, Scarlett Studio néven egy komplett eszközparkot biztosít zenei ötleteik megvalósítására.

post-7-0-30920500-1357218804_thumb.jpg

Dobozból kicsomagolva rögtön egy Scarlett 2i2 hangkártyával, egy CM25 névre hallgató kondenzátor mikrofonnal és egy HP60-ra keresztelt fejhallgatóval leszünk gazdagabbak. A csomag mindent tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy azonnal bele is vághassunk a zenekészítésbe és rögzítésbe. A nélkülözhetetlen XLR és USB kábelek szintén megtalálhatóak benne, akárcsak a szükséges szoftverek mint a Cubase 6 LE, a Novation Bass Station szoftverszintetizátor, a Focusrite RED effekt pluginjei valamit a Loopmasters 1GB-nyi dobminta gyűjteménye.

A Scarlett 2i2 hangkártya a legkisebb interfész a Focusrite USB-s hangkártya családjából. Az előlapi két kombinált bemenet egyaránt alkalmas vonali/hangszer/mikrofon szintű jelek csatlakoztatására. A kondenzátor mikrofonokhoz szükséges +48V fantomtáp természetesen megtalálható rajta, csakúgy mint a késésmentes monitorozás funkció, a direkt monitor. A fejhallgató és master kimenet külön-külön állítható az előlapról, így nincs szükségünk külön hangerőszabályozóra a monitor hangfalaink elé. A működéséhez szükséges tápot az USB kábelről kapja, így mobil felhasználásra is alkalmas.Masszív alumínium házával és kategóriájában kivételes előfokaival méltán kimagaslik a mezőnyből.

post-7-0-22974500-1357218841_thumb.jpg

A CM25 kondenzátor mikrofon tökéletes belépőszintet biztosít azok számára, akik nem rendelkeznek még megfelelő mikrofonnal. Nagymembrános volta miatt alkalmas ének, mikrofonozott gitár vagy szintetizátor felvételére. A csatlakoztatáshoz kellő XLR kábel tartozékként azonnal rendelkezésre áll.

post-7-0-34598800-1357218820_thumb.jpg

Kaphatósága: 2013. február eleje

A termék oldala a Hit Space webshopjában pedig itt található.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...