Jump to content
Ménemszól.hu

MESSE13: UA Apollo 16


madhead

Recommended Posts

Az idei frankfurti Musikmesse-n debütál a Universal Audio Apollo hangkártya/DSP család legújabb tagja, az Apollo16. 

 

post-7-0-68151100-1365585550_thumb.jpg

 

Lényegében nem más, mint az Apollo Quad 16 bemenettel és 16 kimenettel rendelkező változata. Mikrofon és hangszeres bemenetet, valamint ADAT I/O-t azonban nem tartalmaz. A belsejében egy UAD-2 Quad adja a szívet a plugineknek, melyekből ezúttal szintén négyet is használhatunk Insert effektként a bemeneti csatornákon.

Az analóg ki és bejáratok DB25 csatlakozón keresztül érhetőek el és akár két Apollo16 is használható egyszerre (32x32 analóg I/O!).

 

A Thunderbolt kártya továbbra is opcionális, azonban teszteltük és nagyon-nagyon megéri. 32-es buffermérettel működik mint hangkártya, valamint a PCIe busz terhelhetőségét biztosítja az UAD-2 pluginek felé. 

post-7-0-26297700-1365585556_thumb.jpg

post-7-0-55176600-1365585561_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ez pontosan hogy működik, 
 

Can I get low-latency UAD plug-in performance with virtual instruments?

As of UAD software v7.0, both Apollo and Apollo 16 have a feature called Virtual I/O. This feature allows you to route the output of a virtual (software) instrument, or any other DAW track, directly into Apollo’s Console application — adding Realtime UAD plug-ins to these sources. Virtual I/O reduces the inherent latency associated with UAD plug-ins inserted on a virtual instrument or other track in the DAW.

How many UAD plug-ins can I use on Virtual I/O channels?
Each Virtual I/O channel in Console has four insert slots for UAD plug-ins, just like the analog and digital inputs. Virtual I/O channels are subject to the same UAD DSP constraints as other inputs in the Apollo Console software. There are other details on this feature, which you can read about in the owner’s manual.

http://www.uaudio.com/interfaces/apollo-16.html

(UAD software v7.0) most már akkor bármilyen DAW-al összeköthető (ADAT loopback nélkül), még nem néztem meg a videót, ha benne van a válasz... bocs

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...