Jump to content
Ménemszól.hu

Friss demók a Slate Digital VCC plugin-ről


gaborvari

Recommended Posts

Az alábbi linken különböző stílusokban hallgathattok demókat a Slate Digital legújabb dobásáról, a Virtual Console Collection-ről:

http://www.slatedigital.com/vccdemos/

A VCC négy világhírű pro audio gyártó keverőinek jellegzetes hangzását hivatott felidézni, a külföldi fórumokon pedig máris rengeteg elégedett felhasználó beszámolójával találkozhatunk. Szerintetek?

203757d1289836454-slate-vcc-use-discussion-capture.jpg

Link to comment
Share on other sites

Látom senki sem mer lényegileg kommentelni ide... :D

A demók nagy része alapján szerintem itt nagyon komoly dolog készül. Nyilván le kell hámozni a hype-ot, kicsit mélyebbre kell ásni, de ez a plugin nagyon komoly változást hozhat az in-the-box keverések terén. Már a demók közt is van olyan, ahol tényleg nagyon jó dolgokat csinál ez a plugin. És azt ne felejtsük el, hogy azon túl, hogy 4 komoly pultot igyekszik emulálni, ezeknek a "hajtását" teljesen tudjuk szabályozni. Ami eddig nekem kifejezetten tetszik, hogy tényleg sok esetben oda kell figyelni, mert a változás nagyon aprónak tűnik. Az eddigi ilyen próbálkozásokkal és szaturátorokkal pont az volt a bajom, hogy nagyon hamar túl sok lett a hangra/mixre gyakorolt hatásuk.

A közeljövőben még két pult emulációt fog adni Steven Slate, és persze finomítják folyamatosan a meglévőket is. Így utólag bevallom, hogy viszonylag régóta követem ezt a projektet, és engem egyre inkább kezd meggyőzni. Nyilván ezt senki se vegye úgy, hogy most itt a megváltás. De azért annyit elárulok, hogy egy igazi neve/ssl, stb. pult sem megváltás, oda is kell olyan ember, aki jót tekerget, különben hasonlóan botrányos végeredmény jöhet ki, mint amit az itb keverésekre szoktak fogni. :o

Az irány és a minőség nagyon jó, meglátjuk hova fejlődik a dolog. ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...