Jump to content
Ménemszól.hu

Új Vox pedál csak igényeseknek


madhead

Recommended Posts

TÖKÉLETES JELMINŐSÉG ELÉRHETŐ ÁRON!

A folyamatosan növekvő gitáreffekt piacon manapság egyre inkább elterjednek azok a termékek, ahol külön figyelmet fordítanak arra, hogy az effekt lánc egyes elemei semmiképpen ne degradálják a gitárjel integritását. Rengeteg pedál specifikációi között díszelegnek a True Bypass és Hard Bypass kifejezések, de ezek általában magas árcédulával is párosulnak. Ennek most vége!

A TB-1 True Bypass Stompbox végre azok számára is elhozza a kompromisszum mentes jelátvitel előnyeit, akik nem engedhetik meg magunknak a drága butik pedálokat, vagy egyáltalán nincs is szükségük a sallangokra, csak tisztán és érintetlenül akarják visszahallani hangszerük hangját.

CSAK LÉPJ RÁ ÉS HALLGASD A GITÁROD!

A forradalmi technikai megoldásoknak köszönhetően teljesen sikerült kiküszöbölni, hogy a pedál bemenetére érkező jel felesleges köröket tegyen az elektronikán belül. Nincs buffer, nincs trafó, nincs impedanciaillesztés! A letisztult áramkör közvetlen galvanikus kapcsolatot biztosít a jelforrás és az erősítő között, hogy gitárjátékod legapróbb nüanszait is hűen visszahalld. Tökéletes tranziensátvitel és dinamikaátfogás jellemzi, gyakorlatilag olyan, mintha semmi sem lenne a gitárjel útjában!

4726-0.jpg?rand=7168

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...