Kollegák, szeretném kérni tanácsaitokat, tippjeiteket az alábbi kérdésemhez.
Most az Izotope-nak elég jó akciója van, jó áron be lehetne szerezni az RX4-et, úgyhogy letöltöttem a demót és próbálgatom, tanulgatom. Van benne a loudness module ami elméletileg egy kattintásra belövi a standard-re a hangerőt.
Ref :
A következő lenne a kérdésem : Mi lenne az ideális workflow ha én szeretném az UAD pluginjeimet is használni a dialógusok processzálásakor? A 1176AE tud 2:1-et amit én nagyon szeretek videós munkákhoz. Logikus lenne a válasz, hogy először tolni neki a 1176-ot utána pedig akkor RX4-ben belőni a loudness-t. Azonban, teljesen változó, hogy milyen hangerővel sikerült felvenni ergo a 1176-nak tolni kell az inputot hogy megmozduljon egy picit is. Ebből az következik hogy az alapzaj is hangosabb lesz Most arra gondoltam, hogy akkor először a denoise module-lal dolgozom RX4-ben, utána át DAW-ba ott EQ/komp majd vissza hogy belője EBU standard-re.
Bármi tapasztalatot, véleményt örömmel fogadok.
megjegyzés : a felvételek főleg Tascam DR-40 és Rode NTG2 párossal készültek, jövőre meg ha minden jól megy DR-60 és NTG-3 (is) lesz.
Kérdés
boka
Kollegák, szeretném kérni tanácsaitokat, tippjeiteket az alábbi kérdésemhez.
Most az Izotope-nak elég jó akciója van, jó áron be lehetne szerezni az RX4-et, úgyhogy letöltöttem a demót és próbálgatom, tanulgatom. Van benne a loudness module ami elméletileg egy kattintásra belövi a standard-re a hangerőt.
Ref :
A következő lenne a kérdésem : Mi lenne az ideális workflow ha én szeretném az UAD pluginjeimet is használni a dialógusok processzálásakor? A 1176AE tud 2:1-et amit én nagyon szeretek videós munkákhoz. Logikus lenne a válasz, hogy először tolni neki a 1176-ot utána pedig akkor RX4-ben belőni a loudness-t. Azonban, teljesen változó, hogy milyen hangerővel sikerült felvenni ergo a 1176-nak tolni kell az inputot hogy megmozduljon egy picit is. Ebből az következik hogy az alapzaj is hangosabb lesz
Most arra gondoltam, hogy akkor először a denoise module-lal dolgozom RX4-ben, utána át DAW-ba ott EQ/komp majd vissza hogy belője EBU standard-re.
Bármi tapasztalatot, véleményt örömmel fogadok.
megjegyzés : a felvételek főleg Tascam DR-40 és Rode NTG2 párossal készültek, jövőre meg ha minden jól megy DR-60 és NTG-3 (is) lesz.
köszönöm,
sziasztok.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.