Zongilog Létrehozva January 9, 2015 Share Létrehozva January 9, 2015 Van valakinek tapasztalata az új Apogee ONE iPad/Mac hangkártya és az SM7b együttes használatával? Elég lesz a gain egy halkabb énekeshez is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boka Válaszolta January 10, 2015 Share Válaszolta January 10, 2015 Konkretan ilyen modell (Apogee ONE iPad/Mac) nem volt meg a kezeim kozott de latatlanban azt mondom, hogy halk lesz a felvetel SM7B-vel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zongilog Válaszolta January 11, 2015 Szerző Share Válaszolta January 11, 2015 köszi a választ, de ha nincs még személyes tapasztalatod még ezzek, akkor mi alapján a véleményed? Konkretan ilyen modell (Apogee ONE iPad/Mac) nem volt meg a kezeim kozott de latatlanban azt mondom, hogy halk lesz a felvetel SM7B-vel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boka Válaszolta January 12, 2015 Share Válaszolta January 12, 2015 Az alapján, hogy az SM7B-t legalább 4-5 különböző hangkártyával hallottam és hangkártyák beépített (!) előfokainak a teljesítményét durván lehet egy csokorban értékelni ha ilyen szempontból nézzük, hogy meg tud e rendesen hajtani egy ilyen tipusu mikrofont vs. outboardok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zongilog Válaszolta January 12, 2015 Szerző Share Válaszolta January 12, 2015 ja, értelek, és az Apogee Duet 2 benne volt ebben a 4-5 különböző hangkártyában amivel próbáltad, mert azt olvastam róla, hogy az már meg tudja hajtani az SM7b-t elég jól. Amúgy ha jól sejtem ezek a hangkártya előfokok sem hajthatók ki 100%-ig mert ott már rendesen zajosak. Az alapján, hogy az SM7B-t legalább 4-5 különböző hangkártyával hallottam és hangkártyák beépített (!) előfokainak a teljesítményét durván lehet egy csokorban értékelni ha ilyen szempontból nézzük, hogy meg tud e rendesen hajtani egy ilyen tipusu mikrofont vs. outboardok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Zongilog
Van valakinek tapasztalata az új Apogee ONE iPad/Mac hangkártya és az SM7b együttes használatával? Elég lesz a gain egy halkabb énekeshez is?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.