spacechimp Létrehozva January 21, 2015 Share Létrehozva January 21, 2015 A 2015-ös NAMM-ra a Kurzweil bejelentette bővítőkártyáját, ami a PC3K tulajoknak öröm: az Artis German D Grand hibátlanul "mintavett" német nagyzongora-mintát szerelhetik önkezűleg hangszerükbe. A German D Grand bővítmény kizárólag a PC3K-val kompatibilis, és fontos tudni, hogy amint az új "Dual Inline Memory Module" (hétköznapi nevén DIMM) bekerül a szintetizátorba, nem áll módunkban saját mintákat töltögetni a hangszerbe. Ez a bővítmény azok számára fontos, akik nem használják a PC3K sample lejátszó részét, nem bíbelődnek saját minták szerkesztésével, de szeretnék az Artis-ban megjelent elképesztő részletességű, dinamikus, új zongora hangszíneket magukénak tudni. Ezeket aztán tetszés szerint hívhatjuk be a programokba layer-nek, vagy programokként a setup-okba. A bővítőkártya installálása után 31 zongoraprogram, és 16 setup kerül a mintákon kívül a PC3K-ba. NEM KOMPATIBILIS a German D Grand EXP kártya a PC3, és PC3LE szériákkal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMarco Válaszolta January 21, 2015 Share Válaszolta January 21, 2015 Vicces. Akinek nem kell a sampler, vesz egyáltalán K-t? Ha meg a zongorahangra vágyik vesz artist vagy fortet. Ez nagy butaság volt a gyártól hogy kinyírja a sampler részt egyben sztem! Még ha legalább az új Bogányi-zongora hangja szólna belőle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLman Válaszolta January 21, 2015 Share Válaszolta January 21, 2015 Abszolút egyetértek! Én spec nem vagyok elájulva a Kurzweiltől aki zongora hangot akar az vesz egy Nordot,vagy Yamahát Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstream Válaszolta January 21, 2015 Share Válaszolta January 21, 2015 Vicces. Akinek nem kell a sampler, vesz egyáltalán K-t? Ha meg a zongorahangra vágyik vesz artist vagy fortet. Ez nagy butaság volt a gyártól hogy kinyírja a sampler részt egyben sztem! Még ha legalább az új Bogányi-zongora hangja szólna belőle! Egyet értek én is. Az első reakcióm a hir láttán, hogy yesss nem feledkeztek meg a PC3K tulajokról. Aztán elolvastam a cikket, es a rekcióm erre módosult... B@$£%~#%} Kurzweil... De valahol várható volt.. Összesen két slot van a gépben bővítés gyanánt. Az egyikben van a flash memória, a másik üres. Oda vettük bele a kore64 -et. Marad a kérdés.. Kore64 helyére nem tud bekerülni ez a dimm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMarco Válaszolta January 22, 2015 Share Válaszolta January 22, 2015 Max lesamplingelni a bővítőt vagy a fortét... csak... a 128 mega flash meg irtó karcsú benne ehhez. (Meg állítólag "2 hét" mire betölti a mintákat fullosan az is) Áááá! Nord E5 a megoldás! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.