Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Midi Network Session


idioty

Kérdés

Adott egy 2011-es Mac mini 16GB Rammal, i5-ös processzorral és egy iPhone6Plus. Mindkettőn a legújabb (nem béta) szoftverek futnak.

Próbáltam játszani a számítógépen keresztül az iPhone-nal. Az Audio Midi Setupban beállítottam, hogy küldje a jelet és azt tapasztaltam, hogy össze-vissza laggol az egész. Egyáltalán nem lehet vele játszani. Néha rögtön a leütés után hallottam a hangot, néha 2 másodperccel később. Konkrétan a DM1-el és az Animoog-gal is próbálkoztam. De ami nagyon érdekes, hogy van egy iOS 5.1-es iPad1-em, amin szintén megvan a DM1 és ott csak nagyon minimális késés van, és érzésre totál egyforma a késleltetés. Érzésre olyan 10-20ms között lehet, pont azon a határon belül, hogy még lehet játszani vele, nem annyira vészes, ennyi kompromisszum belefér.
De az iPhone-nal egyáltalán nem akar így működni. Próbáltam újraindítani a telefont, utána még jó is volt egy kis ideig, de utána elkezdte azt, hogy össze-vissza játsza a hangokat.

Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy egyáltalán reménytelen ez a dolog?

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Ekkor: 2015. 08. 16. at 10:21 írta idioty:

Adott egy 2011-es Mac mini 16GB Rammal, i5-ös processzorral és egy iPhone6Plus ... Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy egyáltalán reménytelen ez a dolog?

Nézz rá az Apple Certified iConnectivity iCM2+/iCM4+ MIDI és iCA2+/iCA4+ Audio interfészre különös tekintettel az Audio passThru funkcióra.

http://www.iconnectivity.com/

Ezeket az interfészeket pont az ilyen PC/Mac/iOS integrációra tervezték.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...