Vultron Létrehozva December 21, 2015 Share Létrehozva December 21, 2015 Sziasztok. Érdeklődnék, hogy vkinek van e vmilyen tapasztalata az Akai EIE hangkártyákkal? Minőség, megbízhatóság...stb Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.t. Válaszolta December 22, 2015 Share Válaszolta December 22, 2015 Nekem volt EIE Pro-m kb. fél évig. Ár/szolgáltatás/minőség viszonylatban szerintem az egyik legjobb a kategóriájában. Nagyon brutál, masszív ahogy össze van rakva, a hangminősége hozza amit kell, és teljesen stabil volt OSX alatt. 2-3 koncertet is toltunk vele, tökéletesen ment. Egy dolog zavart, hogy nem volt hozzá dedikált mixer program, mint pl. a Focusrite-okhoz. Viszont az előlapról mindent el is lehet vezérelni a potikkal kapcsolókkal, szóval annyira nem hiányzot. Méltatlanul mellőzött cuc szerintem. Csak azért váltam meg tőle, mert kevés volt a 4 bemenet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vultron Válaszolta January 13, 2016 Szerző Share Válaszolta January 13, 2016 Kösz a választ! és am találtál, vagy van hozzá vmi mixer progi amivel működik is rendesen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vultron Válaszolta November 7, 2016 Szerző Share Válaszolta November 7, 2016 Akai Eie Pro vs M-audio Track Quad? Szerintetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.t. Válaszolta January 15, 2016 Share Válaszolta January 15, 2016 Igazából nem hiányzott hozzá a mixer progi, hiszen minden funkciója elérhető az előlapjáról. A rootingolást (ha kellett) a be és kimenetek között, Ableton Live-on belül intéztem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.t. Válaszolta November 16, 2016 Share Válaszolta November 16, 2016 Amelyik olcsóbb. Amennyire tudom a hazai importőrtől, belül kb. ugyanaz van mindkettőben. Ugyanahhoz a cégcsoporthoz tartozik a két cég ( akár csak az Alesis, Numark és Denon is). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Vultron
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy vkinek van e vmilyen tapasztalata az Akai EIE hangkártyákkal? Minőség, megbízhatóság...stb
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.