Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

EMU 2015-ben koncerten?


HUGO

Kérdés

Volt szerencsém megnézni Ákos idei Aréna koncertjének második fellépését, és feltűnt hogy Hauber Zsolt újra magával cipeli a régi jó Emulatorát.

Először azt hittem, hogy csak funkció nélküli díszlet, netán csak az eredeti hangszer borítása, de a hivatalos galériában látható képek alapján ezt nagyon is használják :)

b_087.jpg

b_133.jpg

 

Sőt ezen a képen még látszik egy 5,25-ös floppy lemez is:

b_002.jpg

 

Vajon nem túl kockázatos egy ilyen "öreg" hangszerre bízni egy élő szuperprodukciót (vagy annak egyes részeit)?

Mi a véleményetek erről?

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Ez jó!, de Ákos bátyánkat nem kérdezted meg ott véletlenül, hogy az idén célirányosan neki feltett fórumos kérdésekre fog majd jövőre esetleg válaszolni??? :P

Engem továbbra is marhára izgat többek közt az általa magasztalt E4 kompresszor soundja, hogy használta és mit szeretett benne...?

A többi most nem jut eszembe, csak az hogy idén Rossum bácsi is kecsegtetett a REMU márkával, aztán ez is hamvába holt erre az évre szinte egész biztosan sajna. :(

Link to comment
Share on other sites

Nem tudom para-e ez... Emu, Ensoniq szerintem atomszilard cuccok. Én anno ASR-10-el toltam zsinorban 28 koncertet floppival es soha semmi gondom nem volt. (Mellesleg Akos batyank elso lemezenek 4 dala is ezen az ominozus hangszeren keszult Lepe SzintiLESS allapota miatt) 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...