Jump to content
Ménemszól.hu

Thunderbolt cuccok a Sonnet-től hamarosan


DragonTamás

Recommended Posts

A híres Sonnet cég az idei NAB-on bejelentett számos thunderbolt interfészt. Úgy tűnik, az elsők közt szeretnének maradni. A sonnet eddig is híres volt minőségi termékeiről, de most egy komplett thunderboltra épülő termékcsaládot ad ki:

- hordozható ultragyors ssd raid

- raid 5 desktop tároló rendszer

- 8 drive-os raid 5 tároló rendszer

- külső pcie bővítők

- firewire 800 to thunderbolt adapter

- gigabit ethernet to thunderbolt adapter

Az árakat még nem ismerjük, de hamarosan már erről is többet lehet majd tudni. Úgy tűnik, hamarosan elöntenek majd bennünket a thunderbolt-os cuccok.

Sonnet thunderbolt interfaces.

nab2011hero.jpg

Link to comment
Share on other sites

Én egy elosztót várnék nagyon, amibe lehetne csatlakoztatni két USB-t, két firewire (egy 400 és egy 800), és a tápot. Sokkal gyorsabban tudnám összerakni színpadon a cuccomat...

Én nem vagyok benne biztos, hogy ilyen hub/elosztó féle dolgok lesznek, mert ugye az egész thunderbolt szabvány fűzhető. Persze ettől még lehet, hogy lesz ilyen. :)

Link to comment
Share on other sites

Én úgy vettem ki az első hírek szavaiból, hogy lehet majd ilyen eszközt készíteni. Értem én, hogy ugyanúgy láncolható mint a firewire, de szerintem a hardver gyártók nagy része (főleg a kis gyártók) nem fogják beleépíteni ezt a csatlakozót. Szóval azt nem fogom tudni megtenni, hogy egy hangkártya után még legalább 3 midi kontrollert fűzzek utána.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...