Hobkins Létrehozva November 10, 2016 Létrehozva November 10, 2016 Universal Audio után most a Focusrite jelentette be a Windows támogatást a Clarett szériához.
rootkiller Válaszolta November 12, 2016 Válaszolta November 12, 2016 Valami változás/fejlesztés történt a szabványban szerintem. Nem véletlen hogy a Thunderboltos Apollok is megkapták a Windows támogatást
Hobkins Válaszolta November 12, 2016 Szerző Válaszolta November 12, 2016 Igazából ez egy kedves kezdeményezés mind a kettő gyártótól, csak ezzel az a baj, hogy akik windows felhasználók, és szeretnének olyan berendezést, ami TB csatolóval van ellátva, alaplap cserére is kényszerülnek, ha éppen nincs TB rajta. Nekem egy Gigabyte Z97-D3H alaplapom van, amiben egy i74790 ketyeg, ez egy elég jó konfiguráció, de ha Apollo-t vagy Claretett-t szeretnék most cseréljem le a két fő komponenst, vagy legalább az egyiket? Úgyhogy jó lenne ha lenne ilyen bővítő kártya, de hát nincs...
Hobkins Válaszolta November 12, 2016 Szerző Válaszolta November 12, 2016 Hát ezt nem értem...http://www.legitreviews.com/blackbird-mx-1-usb-3-1-pcie-card-review-usb-3-1-type-a-type-c-ports_175173 Itt van egy ilyen kártya...de akkor miért nem működhet ilyen kártyával?
rootkiller Válaszolta November 12, 2016 Válaszolta November 12, 2016 Ez egy USB kártya, nem Thunderbolt, azért mert a Thunderbolt 3 és az USB-C csatlakozókompatibilis az nem azt jelenti hogy a kettő ugyanaz. Mint ahogy a Mini DisplayPort és a Thunderbolt 1-2 is ugyanazt a csatlakozót használja, de a 2011 előtti Apple gépek mégse Thunderbolt kompatibilisek.
AudioWorks Hangtechnika Válaszolta November 14, 2016 Válaszolta November 14, 2016 Olyan (alaplapi, a megfelelő PCIe csatornaszám és huzalozás miatt) Thunderbolt3 vezérlő szükséges, amibe integrálták az USB3.1 vezérlőt is (TB3, Thunderbolt Alternate Mode).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.