silk Létrehozva February 16, 2017 Share Létrehozva February 16, 2017 Ahogy igértem csinalok egy kompakt, praktikus, olcsóbb mixing tanfolyamot. Célja, hogy az otthon dolgozók is okulhassanak. A színvonal miatt nem csak kezdöknek, hanem haladó arcoknak is hasznos. Fókuszban a computeres/plugines keverés. Eq, dimamika használat. Effektezés alapjai. A tanfolyam "konyha-nyelven" folyik, azaz nem kell diploma hogy felfogd/megértsd. Gyakorlatias, nem elvont és elitista. Két turnusra lehet jelentkezni. 1. turnus (szombatok): március 4, 11, 18 és április 1, 8. 2. turnus (vasárnapok): március 5, 12, 19 és április 2, 9. Mindig délelött 10-kor kezdünk, s kábé 18 óráig maradunk. Összesen közel 40 óra. És az ára 60 pénz... Jelentkezni itt a menemszol-on, nálam lehet privát üzenetben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silk Válaszolta February 18, 2017 Szerző Share Válaszolta February 18, 2017 Még van szabad hely... Szombatra 1 Vasárnapra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabek Válaszolta February 18, 2017 Share Válaszolta February 18, 2017 1 órája írta silk: Még van szabad hely... Szombatra 1 Vasárnapra 2 szia, hol talalok infot errol az esemenyrol? tulajdonkepp csak az ára erdekelne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta February 18, 2017 Share Válaszolta February 18, 2017 1 órája írta gabek: szia, hol talalok infot errol az esemenyrol? tulajdonkepp csak az ára erdekelne. 60.000 Ft Ha fentebb görgetsz akkor láthatod, Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabek Válaszolta February 18, 2017 Share Válaszolta February 18, 2017 új vagyok, ne verj.. amugy köszi, valahogy nem lattam.. de hát a hangmester lehet vak.. csak süket ne legyen.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
silk Válaszolta February 18, 2017 Szerző Share Válaszolta February 18, 2017 Kifelejtettem...én hibám...utólag javitottam bele a posztba :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
silk Válaszolta February 18, 2017 Szerző Share Válaszolta February 18, 2017 1-1 hely maradt... Ja...és elfelejtettem beírni, hogy persze lehet hozni saját anyagot is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silk Válaszolta February 19, 2017 Szerző Share Válaszolta February 19, 2017 Értesitek mindenkit, a tanfolyamokra a keret megtelt. Köszönöm az érdeklödést! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Válaszolta November 13, 2017 Share Válaszolta November 13, 2017 Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy lesz e még ilyen lehetőség a közeljövőben? Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.