Jump to content
Ménemszól.hu

Pensado's Place


A/D

Recommended Posts

Nem annyira hír, mivel nem "friss", de talán kevesen ismerik még ezt a webes forrást: Dave Pensado, aki egy híres hangmérnök / producer önálló webtévés műsort készít, mely keretén belül más nagyon híres producereket/hangmérnököket kérdez. Nekem kicsit "usás", kicsit marketing szagú, túlságosan vontatott, de mivel híres híres emberek vannak benne, talán sokan fognak benne hasznos és érdekes információra lelni.

Pensado's Place

Link to comment
Share on other sites

Ismerem, nekem is túl usás, inkább érdekességnek jó, ráadásul van az In the Lair rész, ami azt hivatott bemutatni, hogy a mester hogyan dolgozik néhány marketált pluginnal, meg trükkök tippek, de kamerás hang van hozzá, meg a képernyőt filmezi oldalsó szögből.. hallani nem sokat lehet. Az interjúk viszont érdekesek, meg vannak szám meg produkcióelemzések is az is hasznos.

Link to comment
Share on other sites

Pár adásonként van egy-egy olyan emberke, aki értelmes infókat is közöl, azért érdemes nézni. Egyéb ügyekben volt szerencsém kommunikálni Dave Pensado-val, a csávó tényleg ilyen. Nem bántani akarom, de egy jól összeszedett ember sokkal többet ki tudna hozni ebből. Persze tudom, haverkodós, kicsit szakmai, stb., csak szerintem némelyik riportalany többet érdemelne... :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...