Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

thunderbolt/minidisplayport?!


Nowndier

Kérdés

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Egy éve használom a thunderboltos uad twin mk2 hangkartyát, amit tökéletesen mukodik. Van régről egy első generációs cinemadisplayem(2007) amit jó ideig nem használtam és most szeretnék rákötni a 2012-es macbook promra(erre nem gondoltam a hangkártyavásárlásnál). A probléma az, h mind a kettöt ugyanott lehet rádugni a laptopra :) most akkor az thunderbolt vagy minidisplayport és ezt hogyan tudnám megoldani? A cinemadisplay DVI-ból van átalakítva minidisplayportra. Tudtok vmilyen megoldásról? Van olyan átalakító, elosztó ami egy thunderbolt/minidisplayportből kettőt csinál? találtam vmit ami jo lehet de 80e huf és az egy elég komoly berendezés. Sokkal többet tud mint amire szukségem lenne, és nyilván jó lenne ha olcsobban megálna a történet. Vagy esetleg thunderboltbol csinál egy thunderbolt+hdmi-t és akkor veszek még egy dvi+hdmi átalakítot a montorhoz? vagy az nem mukodoképes már? esetleg létezik ilyen h usb-ből dvi? tudom ez már kevésbé a zeneiforumhoz tartozik de az apple boltban egyáltalán nem voltak segítőkészek és szeretném megoldani.

Nagyon megköszönném ha vki tudna segíteni, mert nem találtam a neten semmi biztatót.

Előre is nagy hála! :)

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Szia, sajnos csak zsebbenyúlós megoldás van, az egyik legolcsóbb cucc az ELGATO Thunderbolt Dock 2, ennek már valamivel lejjebb van az ára, mert van már Dock 3 is.

De olcsó megoldás nincs. A másik megoldás az USB 3-as display fordító, én sokáig használtam, de már nem kell. Ha érdekel, megegyezhetünk.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...