Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

ICON hangkártyák


picur8572

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Van valakinek tapasztalata az ICON márkájú hangkártyákkal? Árban nagyon jóknak tűnnek, de furcsa, hogy a google nem dob ki pl. hivatalos honlapot csa pár magyar boltot ahol kapható, ezeken kívül meg mindenféle orosz, ukrán, kínai stb honlapot.

Szia! Az ICON M-Audiósokból formálódott cég, szerintem M-Audio alatti minőséggel. Mi pl. előszeretettel bővítjük a hangkártyakínálatunkat, amennyiben annak van értelme. De ha egy hangkártya pont ugyanazt tudja, mint az összes többi, akkor nem érdemes vele foglalkozni, már csak a support miatt sem. Jelenleg Focusrite-okból vesznek toronymagasan a legtöbbet, ami abból a szempontból jó, hogy a support és szervízháttér nagyon magas színvonalra hozható (FF kártyákra itthon is 3 év garancia van, ami nagyon nem mindegy!). És persze belépett egy új paraméter, amit csak "már bizonyított" cégekről tudunk elmondani, ez pedig az, hogy a hangkártyák driver szoftvereit milyen ütemben tudják frissíteni az új OS stb sztenderdekhez! Egy új cégnél ez is lutri.

Link to comment
Share on other sites

Valóban felbukkant egy volt M-Audio alkalmazott a cég környékén - én kb. három évvel ezelőtt találkoztam két fejlesztőjükkel, akik koreaiaknak mondták magukat és kinézetük alapján ez hihetőnek tűnt. Az M-Audio mindenesetre nem hozható közvetlen kapcsolatba a termékeikkel.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...