Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Mackie MCU Firmware


Marker

Kérdés

Üdv mindenkinek !

A Mackie MCU Logic Controllerem firmware verzióját próbálom frissíteni. v1.0 volt rajta amikor megvettem, eddig a Leopard 10.5.8-at használtam Logic 9-el, és tökéletesen működött minden az emagic Unitor 8-ason keresztÜl.

Most váltottam a SnowLeopárd 10.6.8-ra és az AVID ProTools 9-re. Kapásból midi interfész cserét kellett cserélnem, mivel a SnowLeo nem támogatta az Unitor 8-at, így a MOTU Micro Lite interfészt vettem meg. - Ebben a felállásban a Logic Pro 9-el nincs is gond, ebben sikerÜlt feltennem az MCU 1.02-es firmware verzióját.

Ugyan azzal a módszerrel próbáltam a v2.1.1 -est de az már nem akar összejönni, viszont a ProTools 9-hez mindenképpen az kellene, mert csak a 2.1.1-el tudok HUI módba kapcsolni.

Ha valakinek van tapasztalata a Mackie MCU -val kapcsolatban, kérem segítsen! - hogyan lehet a firmware verzióját v2.1.1 vagy v2.1.2-re frissíteni ?

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Kapásból midi interfész cserét kellett cserélnem, mivel a SnowLeo nem támogatta az Unitor 8-at, így a MOTU Micro Lite interfészt vettem meg

Fail! Az Unitor 8 megy Snow Leo, SŐT még Lion alatt is. én ezt használom (két hete Snow Leo alatt, azóta upgrade-eltem Lionra).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...