Jump to content
Ménemszól.hu

Novicsenti HitSpace!


A/D

Recommended Posts

Augusztus közepén áltunk neki, hogy nagyon felújítjuk a boltot...új klíma, szellőzőrendszer, minden újrakábel, informatikai struktúra lecserél, új bútorok, rendes, tervezett világítás és még sorolhatnám... Mikor az új struktúra kialakult, és hetek horrorisztikus lemaradásait behozva eljutottunk oda, hogy a számokkal is tudjunk foglalkozni, egy hirtelen elhatározást hoztam fel, amire bőven leltem támogatót... a számok azt mutatták egyértelműen, hogy dübörög a billentyűs hangszerek eladása, és húzza a céget annak rendje és módja szerint. Mivel minden figyelmünket és erőnket lekötötte a pro audio és gitár, szinte adta magát, hogy ideje megint a szintik után néznünk. átgondolva a dolgokat elejétől a végéig úgy döntöttünk, hogy nagyon megtoljuk a billentyűs hangszereket, ennek következméyeit láthattátok pl. az idei Hangfoglaláson. A dolog nem állt meg itt, hanem száműztük a gitárokat és hangosítást, átadva a billentyűsöknek az őket megillető értékes helyet. Ahogy egyre jobban megvalósítottuk a tervünket, annál lelkesebbek lettünk.

Mi történt pontosan? állványonként csak annyi szinti van, amit kényelmesen lehet próbálni. A legkíválóbb Jaspers állványokat hoztuk a célra, pénztárcánkat nem kímélve. Minden állványnak SAJáT monitorpárja van (Mackie MR-5), saját keverőpultja (Mackie 802VLZ3 általában) és saját fülese (Sony MDR7506). így most majdnem minden kifért, egy billentyűnek több változata is, és csoportosítva vannak a hangszerek gyártó, vagy tematika szerint. Most pl. egy állványon van az összes mini keyboard (Virus, Nord Wave, Roland Gaia, Novation Ultranova, M-Audio Venom, Waldorf Blofeld): ezeket most egymás ellen lehet összenézni. Yamaha MOXból van 6-os és 8-as is kirakva, és kint vannak a nagy ászok, úgymint a Roland Jupiter 80 vagy a Korg Kronos. A MIDI billentyűk egy földig érő állványon vannak felpolcolva vagy 8 emeleten összesen 10 próbálható. Szóval amit ebből ki lehetett taposni, azt most kitapostuk.

Emellett lehet nem kapható termékeket is próbálni, vintage hangszereket, régi Kurzot, vagy pl. Teenage Engineering OP-1-et, stb. érkezik hamarosan a DSI Tempest, és egy új gyártó, akit már kiszúrhattatok a Hit Space Online-on :)

Nem titkolt célunk az volt, mindenki, akit kicsit komolyabban érdekelnek a szintetizátorok nagy élmények közepette szerezhessen tapasztalatot a technika legjavával. Minden be van kapcsolva, minden hangot ad, minden működik, úgyhogy egész nap lehet élvezkedni akinek kedve és ideje engedi.

A fejlesztés persze nem áll meg: egy hatalmas asztalt rendeltünk a kontrollereknek, dobgépeknek, és egy új telefonközpont létesítése zajlik, hogy üzenetet lehessen nekünk hagyni, ha épp nem tudjuk felvenni a hívást, és ami más nyalánkságokra is képes lesz. és még ezen túlmenően is van valami a futószalagon, de az most még legyen titok :)

Az üzenet tehát az, hogy már most is érdemes elnézni hozzánk akár kikapcsolódás okán is, és az év hátralevő részében ezt csak tetézni fogjuk.

Végül egy gyors panoráma kép iphone-nal. Nem tökéletes, csak hogy aki nem járt még itt, legyen ötlete arról, hogy MOST hogy néz ki kb. a billentyűs szakosztályunk! :)

(a képen a középső állványok nem jól látszanak,azt szövegesen: bal oldalon Little Phatty, Voyager XL, Voyager, jobb oldalt Electro 3 HP, Electro 3-76 és Kurzweil SP4-7)

Minden billentyűmániást (IS!) szeretettel látunk a megújult játszóterünkön!

post-1-0-57943600-1320555457_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...