Jump to content
Ménemszól.hu

MOTU 4pre: hangkártya 4 mikrofon előfokkal


gorgo73

Recommended Posts

MOTU fél rack méretű hangkártya, 4 mikrofon előfokkal.

motu_4pre.jpg

Ez szuper kis cucc számos felvételi lehetőséget biztosít a mobil zenészeknek: 2 gitáros-énekes hangszerének és hangjának egyidejű rögzítése, vagy egy dobcucc hangjának közeli és overhead felvétele sztereóban, vagy akár szólóének és vokál felvétele egyszerre.

A négy bemenet persze nem csak mikrofonhoz jó, az 1-2 input vonalszintű bemenetet is fogad, mint pl. a szintik kimenetét, a 3-4 bemenetbe pedig "Hi-Z" DI érzékenységével akár két elektromos gitárt is dughatunk közvetlenül, nem kell erősítő-láda kombó, így a direkt jelet rögzíthetjük, és elég csak ráküldeni kedvenc erősítő szimulátor plug-inünket.

Mindegyik bemenet külön hangerő potival rendelkezik, kimenetekből is 4 párt használhatunk: Main, Line, S/PDIF és fejhallgató. A hangkártya USB 2.0 és FireWire csatlakozóval is rendelkezik és kompatibilis minden rendszerrel, legyen akár Mac vagy PC.

Kiváló minőségű mikrofon előfokok, kitűnő hangminőség, MOTU-hoz méltó, megbízható szoftvertámogatás, mindez egy könnyű, hordozható, mégis masszív fémházba beépítve.

Kaphatóságról, árról bővebb információk a MOTU weboldalán

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...