Jump to content
Ménemszól.hu

UAD-2 Satellite (WINTERNAMM 2011)


A/D

Recommended Posts

Igen, megérkezett, sokan vártuk. Végre a mobil zenészek is lehetőséget kapnak, hogy a létező legjobb DSP platformot használhassák keverés közben. Az UAD legendás analóg emulációi immár nem csak asztali gépet használók kiváltsága lehet. Az UAD-2 Satellite 5 különböző verzióban kerül forgalomba körülbelül márciustól. A DUO DSP-vel szerelt verzió az alap Core és Flexi csomagokban lesz kapható, míg a QUAD változatban a Core és Flexi mellett a teljes pluginkészlettel rendelkező Omni-t is választhatjuk, amivel mintegy 4000$-t lehet spórolni az egyenkénti plugin vásárlásokhoz képest.

A Satellite verzió bármilyen már meglévő UAD-1 és UAD-2 rendszerhez hozzáadható, így a már meglévő plugin authorizációk használhatóak ezen a kártyán is.

Egyelőre bizonyos iMac és MacBook Pro típusokkal kompatibilis, de a teljes listára még várni kell. Az árak előzetes kalkulációk alapján a PCIe verziók áraival fog megegyezni. Ha eddig mobil számítógépet használtál, és nem találtál megfelelő EQ-t, kompresszort vagy klasszikus analóg effektet a hangzás megtalálásához, akkor most itt a remek lehetőség.

Részletes termékleírásokat itt találsz a HS-Online webshopjában.

uad2satelliteannouncement.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...