Jump to content
Ménemszól.hu

SSL Duende Plug-Inek natívban!


A/D

Recommended Posts

A korábban DSP platformon működő Duende Plug-inek megjelentek natív változatban is, 30 napig demó módban futtathatók. A gyártó Solid State Logic szerint ezen változatok mind funkcióban mind hangzásban azonos az eredeti, DSP-s megfelelőjükkel.

ssl_duende_native.jpg

A Duende Native Plug-in gyűjteményben a hangok alakításához szükséges professzionális audió minőségű eszközök most már minden szerkesztő szoftver számára elérhetők, így VST, Audio Unit és RTAS formátumban. Segítségükkel a hozzáértő jobb minőségű mixeket készíthet, a sound design folyamata sokkal kreatívabb és inspirálóbb lehet. Két klasszikus keverőpultjuk plug-in adaptációi az alábbiakból áll:

-EQ & Dynamics Channel: az SSL pultok egy csíkjának a hangszín és dinamika processzorai egy kellemesen kezelhető, jól átlátható formában.

-A legendás Stereo Bus kompresszor: a cég hírnevének megalapozója.

-Ezek mellé jár még a Drumstrip és Vocalstrip, melyek feladat orientált plug-inek ének és dobhangzások ötletes és eredményes beállításához.

-X-EQ és X-Comp pedig mastering processzorok, az X-Verb pedig egy zengető.

Minden Duende natív plug-in 30 napos ingyenes demóváltozatban elérhető, illetve megvásárolható az SSL online boltján keresztül.

A Duende Native teljesen 64 bites, Mac és Windowson egyaránt elérhető.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...