Jump to content
Ménemszól.hu

A/D Blogja

  • bejegyzés
    41
  • hozzászólás
    107
  • megtekintés
    36.094

Advanced fórumozás


A/D

485 megtekintés

Azt gondolom, hogy a kissé primitív, de már megszeretett absolute.hu -s fórumról most kezdünk a kultúr fórumozásba menni, mikoris "second nature"-ré válik az extra funkciók kihasználása. Az idézés, a csatolások mellett a legfontosabb achievment az az, hogy a beírások JÓ helyre kerülnek, tehát kereshetővé, követhetővé válik az egész (ez baromi problémás része volt az absolute.hu-nak). Nagyon büszke vagyok rátok ;)

 

Ma is kijavítottunk pár bugot, illetve kisérletezek egy jó módszert a magyarításra, mert a szöveg hol egy adatbázisból jön, hol bele van vezetékezve a kódba.

A fórum szoftvere amúgy pár hónapon belül megújul, és nagyon klassz dolgok lesznek benne. Viszont már most is használható, a júzerek igen gyakran és gyorsan megkapják a választ problémáikra, és hát mi volt a célunk ha nem ez? Azonkívül egyértelmű, hogy az oldal naponta frissül értelmes tartalommal, ami már megelőzi a korábbi oldalainkat és próbálkozásainkat. Ez is öröm.

 

A zenék feltöltése valahogy nem megy úgy mint az előző ménemszólon. Gondolkozom hogy mit kellene tenni ahhoz, hogy megjöjjön a kedv, mert júzer az van bőven! :)

 

A naptár használatát is szorgalmaznám (na ezt nagyon súlyosan fejleszteni kellene, az előző, bukott Ménemszólon azért az elég jól sikerült)

 

Pár dolog:

 

-az új regisztrálók alapbeállítására egy jobb sémát kell csinálnunk (a dátumparát az okozza, hogy alapból nem GMT+1 az időzóna, és a DST be van kapcsolva, márpedig az a szerveren is be van kapcsolva, tehát kétszer korrigál a nyári időszámítás)

 

-jó lenne az értesítőkre is egy jobb default. pl. szerintem mindenki örülne, ha kapna értesítőt arról, ha a státuszához hozzászólnak. ezt most is beállíthatjátok a "Beállítások" menünek az értesítők alpontjában. Javaslom, hogy kézzel kapcsoljatok be rá egy helyi értesítést, biztos érdekel benneteket is, ha érkezik reakció a státuszotokra :)

 

Jó fórumozást!

0 hozzászólás


Recommended Comments

Még nem érkezett hozzászólás

Guest
Szólj hozzá...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...