Jump to content
Ménemszól.hu

A/D Blogja

  • bejegyzés
    41
  • hozzászólás
    107
  • megtekintés
    36.094

Userpanel kurtítása


A/D

419 megtekintés

Nem teljesen értettem egyet vele, de megcsináltam, hogy a júzerek paneljét a hozzászólásoknál megkurtítottam: nincs többé kijelzése annak, hogy mely csoport tagja, mennyit szólt hozzá, hol van, meg nemtudoménmi. Most ilyen.

5 hozzászólás


Recommended Comments

Szerintem nem akkora érvágás, hiszen a júzer adatlapján ezek az infók úgyis látszanak.

ketten kérték hogy ne látszódjon, az egyik Silk volt. szerintem nincs túl jó monitora ;)

Link to comment

Ööö... Azt hiszem, hogy én voltam a másik. :) (legalábbis hogyha mások nem írtak még privátban). Ezzel kapcsolatban úgy gondolom, nem szerencsés ezt a jelenséget önállóan kezelni; miután egy másik - általánosabb és nagyobb - dolog része. Személy szerint, amit általános kritikával illetnék, az a redundancia (még csak nem is erről a weboldalról lévén szó). Annak ez egy konkrét esete: a rövid, néhány soros kommentek így kisebb helyet foglalnak. De hát nyilván ezen kívül sok-sok apró tényezőből tevődik még össze...

Pl. a személyleírás (vagy mottó) odaillesztése minden hozzászólás aljára. Ha valaki tízszer beír, tízszer egymás alatt ott van. (Direkt ezért nem is töltöm ki, mert nem akarok fárasztani ezzel senkit sem.) Aztán ugye betűközök, sorközök és bekezdési közök távolsága, vagy a kommentekhez és az idézéshez használt keret mérete és stílusa is... lábléc, fejléc vastagsága stb.

Hosszabb távon ahhoz vezethet el mindez, hogy sokkal fárasztóbb lesz végigolvasni a témákat. Folyton lapozgatni kell, meg görgetni... (Az Absolute fórumban még 50 hsz. fért ki egy oldalra, itt pedig csak 10-20.) Persze lehet, hogy csak ez is szokás kérdése. Meg hát amit írtam, az is csupán saját vélemény. ;) Végső soron nyilván én is arra szavaznék, hogy először mondja végig mindenki a véleményét, aztán legyen úgy, ahogy a többség akarja. Előbb-utóbb úgyis szépen összecsiszolódik majd.

Link to comment

Szerintem jó ötlet volt a kurtítás, én sem szeretem, ha egy egysoros hozzászólás mellett van egy 10 soros fóruminfó, meg alatta egy 10 soros aláírás, hamar tönkremegy szegény egérnek a görgője :) (Az egyébként teljesen hasznos funkció, hogy a fórumbeállításoknál lehet engedélyezni/nem engedélyezni az aláírások megjelenítését, kár, hogy sok más fórumnál nincs ilyen.)

Link to comment
Guest
Szólj hozzá...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...