Jump to content
Ménemszól.hu

UAD-2 Octo kártya és Custom/Ultimate csomagok


madhead

Recommended Posts

A Universal Audio megújította az UAD-2 családját és vele párhuzamosan csökkentette az UAD-2 kártyák árait. A zászlóshajó szerepét ezúttal a 8 DSP-vel rendelkező OCTO kártya foglalja el, míg a kisebb teljesítményű verziók esetén a Flexi csomagokat a Custom váltja fel.

post-7-0-29745500-1349095308_thumb.jpeg

UAD-2 Octo

8 DSP-jének köszönhetően páratlan számítási kapacitás rejlik a kártyában, akár 256db. Neve RS88 channel strip is futtatható párhuzamos. Teljesítményben pontosan dupla annyi munkára képes, mint a PCIe-es QUAD kártya.

UAD-2 Custom csomagok

A korábbi Flexi széria mellé 500$ értékű levásárolható bónt kaptunk a kártya mellé, melyen az online boltban pluginek vásárlására tudtunk fordítani. Ezentúl viszont 500$ helyett 3db. bármilyen plugint ingyen válaszhatunk ki. Egyedüli feltétel, hogy a kártya regisztrálásától számított 45 napon belül kell ezt megtennünk. Az egyetlen DSP-vel szerelt Solo kártya viszont nem vásárolható meg Custom csomagban.

UAD-2 Ultimate csomagok

Korábban Omni néven találkozhattunk vele és a 4 DSP-vel szerelt kártyákat lehetett teljes pluginkészlettel megvásárolni. Az Ultimate jelenleg Octo és Satellite Quad kártyákhoz érhető el. Az 6.3-as verzióig megjelent mind az 55 UA plugin a csomag része!

A teljes terméklista az aktuális árakkal a webshopunkban megtalálhatóak:

PCIe kártyák:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...