Jump to content
Ménemszól.hu

125 éves a YAMAHA - ingyenes hangbankok, mintacsomagok elérhetők!


LP-filter

Recommended Posts

logo.png

A Yamaha most megjelent Motif News Guide c. online kiadványában (mely itt tölthető le mellesleg: http://www.easysounds.eu/MOTIFNewsGuide_EN.pdf), sok hasznos információ található Yamaha felhasználók számára.

MOX6 és MOX8 tulajdonosoknak

Új, Sound & Groove Kit kollekció érhető el ingyenesen kizárólag csak a regisztrált MOX felhasználóknak. A 128 Voice típusú új hangszín egy válogatás a MOTIF hangtár legjobb szintijeiből, a német EASY SOUNDS kiadótól, mely ilyen formában többek között teljesen a Yamaha hangszerekre specializálódott. A program hangszínek mellett WAV formátumú loop csomag is található Cubase felhasználásokhoz, drums, synths, vocals, sound effects és atmospheres anyagokkal.

A kollekció letöltési igényléséhez csupán egy emailt kell írni, névvel, adatokkal és hangszer sorozatszámmal a motifnews@easysounds.de címre, "MOX" tárgyi megnevezéssel.

Motif XF tulajdonosoknak

Előzőhöz hasonlóan, a Motif XF típushoz Flash memóriabővítéssel rendelkezők, 3 új USER VOICE bankkal gazdagodhatnak és 12 dob szettel, az ún. Inspiration In A Flash kollekcióval, mely 458MB hangmintát ölel fel olyan területekre fókuszálva, mint zongorák, orgonák, fúvósok, szőnyegek, dobok stb.

Ugyanitt Symphonic Orchestra Library néven szintén ingyen igényelhetik a regisztrált tulajdonosok az 1 bónusz VOICE banknyi minta és hangszín csomagot 336MB méretben. E kiadvány Prof. Dr. Peter Jung 5 évnyi munkája, mely speciálisan a Közép-Európai szimfónikus zenekari hangzásokat dolgozza fel. Találhatunk itt sípos templomi orgonákat ugyanúgy, mint zongorákat stb. Az email tárgyaként a "MOTIF XF Inspiration & Sym-phonic" megjelölendő itt, még az előző kollekcióra a "Inspiration In A Flash" elnevezés szükséges.

Motif XS tulajdonosoknak

A következő ún. Oriental hangkollekció speciális keleti, kelet-európai hangmintákat és hangszíneket kínál Motif XS felhasználóknak, olyan olvasatban, mint modern török zenei formák és egyéb autentikus hangzások. (96MB)

European Loyalty Program elnevezéssel pedig az S90ES hangszerben egykor debütált 3 dinamikarétegű S700 Yamaha zongora mintákhoz, Tyros hangmintákhoz és más EASY SOUNDS válogatáshoz juthat (84MB), aki emailben regisztrál "MOTIF XS Goodies" tárgyban, mindkét hangcsomagra.

S90 XS/ S70XS tulajdonosoknak

128 Pop & Dance VOICE tip. hang, 40 Vocoder Dreams hang és Cubase felhasználású WAV található e csomagban, melyre "S90 XS / S70 XS Soundpackage" címszóval lehet emailben regisztrálni.

Motif-Rack XS tulajdonosoknak

128 VOICE kollekció, 200 loop és audio frázisok, demók, plusz információk igényelhetők "MOTIF-RACK XS Sound & Infopackage" címszóval emailben.

S90 ES, Motif-RacK ES, MO6/MO8 tulajdonosoknak

"Pop Xpanded" néven, 192 professzionális live és arpeggio hangok igényelhetők emailben e hangszerek felhasználóinak ingyenesen.

Tenori-On tulajdonosoknak

48MB letölthető csomag Tenori-On-ra, melyhez "Tenori-On European" címmel lehet regisztrálni emailben.

Ingyenes Motif XS / XF angol oktató DVD-k most sziintén igényelhetők, postázási v. lakcím és név megadásával, valamint az aktuális hangszer sorozatszámának megjelölésével emailben, a "The World of MOTIF XS" tárgyszóval. E kiadványhoz tartozóan angol Cubase AI oktató CD is kérhető, melyet együtt csomagolva küldenek a hangszer tulajdonosoknak!

Az anyagokról információk és mp3 demók elérhetők a http://www.easysounds.de webcímen, ahol más termékek vásárlása is lehetséges webshopból!

Az összes eddig megjelent online Yamaha - Music Production Guide kiadvány egyben letölthető a következő címről: http://www.easysounds.eu/NewsGuides_E.zip

Regisztrálni, akár az ingyenes további PDF kiadványokra is és a fenti kategóriákban tehát a motifnews@easysounds.de címen lehet.

Ajánlott oldalak még a témában:

http://shop.motifator.com/

http://hu.yamaha.com/hu/about_yamaha/125th_anniversary/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...