Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

TECHNICS KN-2000 MAGYAR GÉPKÖNYV


Gyuszkó Herr

Kérdés

TEGNAP VETTEM EGY TECHNICS KN-2000-ET EGY ROMA SRÁCTÓL - SZERETNÉK TÖBB ZENÉLÉSRE SZERT TENNI - JÓL SZÓL MÁS MINT A ROLAND,YAMAHA,KORG!NAGYON LE VAN HARCOLVA,DE SZÉPEN SZÓL,PÁR DOLGOT RENDBE TETTEM RAJTA - CSAVAROZÁSSAL,TISZTÍTÁSSAL,MAGYAR GÉPKÖNYVET SZERETNÉK HOZZÁ,KÖLCSÖN V MÁSOLATBAN,MIT SZÓLSZ HOZZÁ,TUDUNK VMIT TENNI?ÜDV:GYULA

[2013.01.21. 12:26:16] Gyula Herr: JA,20 EZERÉRT!

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Felejtsd el! Ehhez a géphez nem volt magyar nyelvű. 94-ben forgalmazta a Panasonic Magyarország, maga a márka is jó pár éve megszűnt, magyar gépkönyvet sosem fordítottak rájuk. Anno egy vendéglátós haveromnak is ilyen volt, ő is futott pár kört, végül az angol leírásából a cégénél kérte meg a kollégáját, hogy a nagy lényegét pár szóba jegyzetelje le. De maga a hangszer kezelése faék egyszerűségű, inkább a szerkesztgetések és sequencer használatban lehet jobban eltévedni, ha az oda vonatkozó általános alapok és szakkifejezések nincsenek meg.

Ha leírod a konkrét kérdéseket érthetően megfogalmazva, lehet így is tudok segíteni.

A PDF-ben letölthető gépkönyve angolul meg itt elérhető, még az ábrák alapján is el lehet igazodni, amúgy meg anno mindenki úgy tanult ezekbe bele, hogy a "megnyomom és nézem mi történik" elvet alkalmazta.

http://www.download-service-manuals.com/download.php?file=Technics-1624.pdf&SID=30sm6uqj3tcco3pol75sevght7

Link to comment
Share on other sites

Köszi szépen a választ!Szinte ezt írtam volna én is tanácsként,hisz a hangszer teljesen 1értelműen működik,vagy 20 éve vannak roland hangszereim,itt pedig mégsem találtam a tempó autómatikus beállásának funkcióját,tehát egy angolkeringő-100-után egy bécsi keringő-175-a tekerővel kéne feltekerni?nincs más módja?prsze van 3x 8 user,amibe vszinű elmentve gyorsabb lehet a váltás!Tehát ezt néztem volna meg szívesen,ill.csak a 2-es fill,dobszóló működik,vszínű,hogy ott szennyeződés hiba áll fenn,és a rolandoknál a két dobszoló vált a sima és a variációs kíséret között,a flopyja beteg,nemtom gyógyít6ó-e,de heteken belül felszabadul a VA3-ból,a benne lévő(usb-re cserélem)azt megkap6ja-e,mert ebben más kábellel csatlakozik,ha jól láttam,mert kitisztítani szétszedtem,1ik billentyű elvesztette a dinamikáját a belefolyt szennyeződés által,ill.a kijelző mechanikája is törött volt,csvarozással az is ok lett,de hát 20 ezerért nem lehet mást kapni,én az enyémeket bolti állapotban adtam mindíg el!röviden ennyi!!!köszi ha vmit tudsz!

Link to comment
Share on other sites

A Technicsek ismérve, hogy a ONE TOUCH PLAY gombra gyárilag rá vannak programozva az adott stílusok eredeti tempói. Asszem kicsit hosszn kell nyomni a gombot és akkor beáll a megfelelő gyári értékre. Talán a stílus szerkesztésnél le lehet menteni a tempó értéket is külön beállításként, de valóban, ezeknél a régi motyóknál csak a tempó kerék volt a céleszköz hirtelenjében. Számszerű értéket nem is tudsz megadni mivel neki, hiányzik az ún. "ten key pad" vagy magyarosan a "telefon számbillentyűzet". Ez még ilyen játék volt. :)

A Music Style Arranger meg a stílushoz illő hangszíneket adogatja automatikusan, elég jól eltalálva és a Fill In-meg lépteti őket fel-le megfelelően...

Ha jól tudom ezeken még Tap Tempo gomb sincs, amivel gyorsan kézzel be lehet ütni a 4-et nekik egyénileg.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...