Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Online együtt zenélés avagy music collaboration


Vlaca

Kérdés

Sziasztok!

Egy másik topicban felmerült ez a téma itt kibonthatnánk.

Itt egy régebbi cikk több ingyenes megoldást említ:

http://www.musicradar.com/tuition/tech/8-free-ways-to-make-music-online-203644

Az egyik új kezdeményezés az ohmstudio:

http://www.ohmstudio.com/

Beregisztráltam letöltöttem de még nem volt időm elmélyülni benne.

Van valakinek tapasztalata online együtt zenéléssel?

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Nem is tudom, talán ez music collaboration:

 

Van nekünk a fiammal jó sok stúdió berendezésünk. Főleg a 80-as évek legendás cuccai (Neumann, Studer, Oberheim, Tannoy Classic Monitor. ADR kompresszor, Marshall Time Modulator... ), de egy-egy 60-as ( EMI szalagos), illetve számítástechnikában mai cuccok ( Apple, UAD, Genelec, Nordok,  Mrage, stb.) Hangszerek tömege ( Marshallok 72-től, öreg sztrató, les paul standard, nonamek garmadája)

 Én már kicsit ráuntam arra, hogy pénzért magasat emeljek megrendelőknek, de azért évi 2-3 melót elvállalok a régi kundschaftjaimnak.  A gyereket viszont abszolut nem érdekli a bérmunka, ő csak tekergetni szereti a gombokat, másból él. 90%-ban saját dolgokat csinálunk a cájggal. Van azonban egy pici gondunk. Nincs hol korrektül összerakni, illetve üzemeltetni a holmit. Ha van valaki, aki olyan helyiséggel rendelkezik, ahol ki lehet  alakítani egy főleg mix-master, kisebb részben felvételi stúdiót és néhány apró részletben egyezségre jutna velünk, viszont nem óhajt, vagy tud a technikába beruházni, keressen meg:

helyszín: Buda, lehetőleg I. kerület és környéke, maximum Pest belvárosa

Főleg saját produkciókkal foglalkozzon, ne a minden áron való bérbeadás legyen a célja, nem baj, ha ismert zenész, valami referencia kell róla mindenképpen, mielőtt több milliónyi cájgot a kezére adunk.

Legyen képes a helyiség akusztikai kialakításának és rezsijének a költségeit viselni.  Ennek fejében mi  egyeztetésen alapuló, korlátlan hozzáférést biztosítunk számára az eszközparkhoz.

 

06306392955

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...