Márk Czakó Létrehozva July 12, 2013 Share Létrehozva July 12, 2013 Helló mindenkinek! Arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek a Novation új midi billentyűzetéről az impulse-ról. Előre is köszönök minden választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Válaszolta July 13, 2013 Share Válaszolta July 13, 2013 Profi minden tekintetben, ha ki kellene emelnem 1 negatívumot az csak annyi, hogy sajnos 76 billentyűs változatban nem jött ki. Igaz Novationéknál ez nem szokás.. De valóban csak jókat írhatok róla, nagyon kellemes súlyozott utánnyomás érzékeny billentyűzete van, a gombok puha tapintásúak és jól reagálnak az érintésre mint ahogy a sliderek is. A pad-ek szuperek!!! Természetesen minden kontroll lehetőség rendelkezésre áll egy Daw vezérléshez is. Plugineket nagyon jól kezeli hála az automap szoftvernek. Árban is elérhető és még szép is Nekem bejött, de tudod, "kinek a pap kinek a papné", nekem meg a lánya.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Márk Czakó Válaszolta July 18, 2013 Szerző Share Válaszolta July 18, 2013 Profi minden tekintetben, ha ki kellene emelnem 1 negatívumot az csak annyi, hogy sajnos 76 billentyűs változatban nem jött ki. Igaz Novationéknál ez nem szokás.. De valóban csak jókat írhatok róla, nagyon kellemes súlyozott utánnyomás érzékeny billentyűzete van, a gombok puha tapintásúak és jól reagálnak az érintésre mint ahogy a sliderek is. A pad-ek szuperek!!! Természetesen minden kontroll lehetőség rendelkezésre áll egy Daw vezérléshez is. Plugineket nagyon jól kezeli hála az automap szoftvernek. Árban is elérhető és még szép is Nekem bejött, de tudod, "kinek a pap kinek a papné", nekem meg a lánya.. Köszi a választ. Nekem is nagyon tetszik, HitSpaceben ki is próbáltam YouTube-on is néztem róla videókat. Valószínűleg a napokban fogok én is beruházni, csak biztosra akarok menni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RátesyMacFerenc Válaszolta July 19, 2013 Share Válaszolta July 19, 2013 Egy dolgot ne tévessz szem elől: csak usb van rajta, midi csatlakozás nincs. Én ugyan nem találkoztam vele élőben, Nocturnom volt, nagyon jó, de mikor vettem a Nocturnt, eszembe sem jutott, hogy egy midi-billentyűnek nincs midi kimenete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Válaszolta July 19, 2013 Share Válaszolta July 19, 2013 egy alesis és egy novation midibillentyű között őrlődtem, majd mikor kiderült hogy a novationon nincs midi csatlakozó csak usb, hát akkor vettem egy roland pcr-t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Válaszolta July 19, 2013 Share Válaszolta July 19, 2013 Miről beszéltek srácok? Az Impulse-on van midi in és midi out is!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Válaszolta July 19, 2013 Share Válaszolta July 19, 2013 hopsz, tényleg. bocs, én m-audiora gondoltam ..miért ilyen könnyű összekeverni őket...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RátesyMacFerenc Válaszolta July 19, 2013 Share Válaszolta July 19, 2013 Áááá... Én meg a Launchkey-re :-( Osztjuk itt az észt, de minek... SORRY!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Márk Czakó
Helló mindenkinek!
Arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek a Novation új midi billentyűzetéről az impulse-ról.
Előre is köszönök minden választ.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.