A/D Létrehozva July 27, 2013 Share Létrehozva July 27, 2013 Dane Tate, az XQP tervezője festeget is. Ezt ma reggel délelőtt találtam a Facebook oldalán Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta July 28, 2013 Share Válaszolta July 28, 2013 Legalább a topic címbe ne írtad volna bele, így nem ér semmit a Spoiler gomb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta July 28, 2013 Szerző Share Válaszolta July 28, 2013 haha, szóval kipróbáltad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta July 28, 2013 Share Válaszolta July 28, 2013 haha, szóval kipróbáltad Nem az a lényeg, fogalmam se lett volna a kép alapján, de a topic címből tudtam, hogy mi lesz a SPOILER alatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta July 28, 2013 Szerző Share Válaszolta July 28, 2013 Igazad van, összekavartam a szerkesztést, csak megpróbáltam viccet csinálni belőle. Kiszedtem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta July 28, 2013 Share Válaszolta July 28, 2013 Igazad van, összekavartam a szerkesztést, csak megpróbáltam viccet csinálni belőle. Kiszedtem. Én speciel jobban örültem volna, ha a Spoiler funkció marad és a topic cím nem utal a megoldásra. És olyat szívesen látnék máskor is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta July 30, 2013 Share Válaszolta July 30, 2013 Kool! Van netes galéria a többiről is? megnézném miket csinált Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta July 30, 2013 Szerző Share Válaszolta July 30, 2013 Dane Tate a Facebookon. Amúgy tényleg jókat mázgál Ilyet pedig még nem is láttam: tekercselés! Első osztályú fotók Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta July 30, 2013 Share Válaszolta July 30, 2013 Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.