Jump to content
Ménemszól.hu

UAD-2 Thunderbolt Satellite kártyák


madhead

Recommended Posts

Megérkeztek a Thunderbolt interfésszel rendelkező Satellite kártyák a Universal Audio-tól. Két különböző DSP kapacitással lesz kapható, várhatóan október közepétől. A kisebbik kártya 4, míg a nagyobbik kártya 8 DSP maggal rendelkezik.

Az új Satellite interfészek természetesen az új Mac Pro-ban debütált Thunderbolt 2 szabvánnyal is kompatibilisak, így a korábbi PCI Express kártyák sebességénél is gyorsabbra számíthatunk. Még több használható plugin mennyiség, még kisebb latency értékkel fog párusolni.

 

post-7-0-70115100-1411397406_thumb.jpg

 

Jelenleg csak Intel Mac alapú Apple számítógépekkel működik együtt, de a gyártó ígérete szerint a közeljövőben a Windows 7 támogatás is biztosítva lesz.

 

Mind a Quad, mind az Octo kártya kapható lesz Custom verzióban is, ami annyit jelent, hogy némi felárért cserébe tetszőlegesen választhatunk az alap (Analog Classics Plus) plugincsomag mellé további 3 plugint. Erre a regisztrálást követő 45 napig van lehetőségünk.

A zászlóhajó Octo kártyák ezentúl megújult a Ultimate 3 plugincsomaggal is kaphatóak, mely mind a 79 plugint tartalmazza, amit UA-nál fejlesztettek. 

 

Akik Apollo Twin kártyák bármelyikével rendelkeznek, ezzel a Satellite kártyával akár bőviteni is tudják a meglévő rendszer DSP kapacitását.

 

További részletesebb információk a webshopban megtalálhatóak.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...