Hobkins Létrehozva March 8, 2015 Share Létrehozva March 8, 2015 Mélyen tisztelt almás rendszert használó tagok! Kérném a segítségeteket abban, hogy a Duet 2 Maestro szoftverét fel tudjam telepíteni 10.6.6-ra, már ha van erre megoldás. Előre is köszönöm a válaszokat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootkiller Válaszolta March 8, 2015 Share Válaszolta March 8, 2015 Miért nem 10.6.8-ra? Hackintosht sejtek a háttérben, nekem is volt egy HackBook Minim amin 10.6.7 volt és onnantól kezdve buktam a java-t pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta March 8, 2015 Szerző Share Válaszolta March 8, 2015 Miért nem 10.6.8-ra? Hackintosht sejtek a háttérben, nekem is volt egy HackBook Minim amin 10.6.7 volt és onnantól kezdve buktam a java-t pl. Nehezen, de szültem egy 10.8.2-t és így megoldódott minden. Teljesen jót sejtettél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Hobkins
Mélyen tisztelt almás rendszert használó tagok! Kérném a segítségeteket abban, hogy a Duet 2 Maestro szoftverét fel tudjam telepíteni 10.6.6-ra, már ha van erre megoldás.
Előre is köszönöm a válaszokat!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.