Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

hAndras

Kérdés

Sziasztok!

a minap szembesültem vele, hogy elrohant mellettem az idő. Bármennyire is szeretem a szinpadon a cuccaimat használni...itt igazi samplerekre gondolok, amikre még a szép piros record gombbal fel lehet venni a hangot, majd belül megszerkeszteni, és aztán a szinpadon a megfelelő időben a megfelelő gombot megnyomni, bankot váltani, és ilyesmit, szóval live performansz.

Az történt velem, hogy németországban egy fesztiválon az egyik előzenekarunk samplerese feledtébb furcsa módon a szinpad elejéről is vezeték nélkül tudta utasítani a hardverét. Nekem ez magas, és mivel kicsit ittas voltam, jobban lekötött a hatalmas csöcsű német csaposnő aki a sörömet hozta kb 5 percenként minthogy szóba elegyedtem volna a sráccal. egyébként sem volt valami szimpatikus... Szóval segítséget szeretnék kérni. Igazából nem is tudom mit szeretnék, mert fogalmam sincs hogy mi az amit keresek. 

A lényeg hogy volt valami 16-20 unit magas torony neki az aszal alatt, az asztalon pedig valami master keyboard féleség, szerintem egy AKAI mpk246 volt. A combjára volt erősítve valami furcsa tekergethető cucc,és a fején szintén volt valami amit nyomkodott, a fülhallgatójára volt applikálva.

lemaradtam a technikában, help, és köszi!

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Ez így kicsit kevés ahhoz, hogy tudjunk ajánlani bármit is. Megannyi eszköz, megannyi képesség, megannyi megoldás létezik, hogy nehéz lenne kitalálni bármit is ilyen kevés infóból. A master keyboard ebben az esetben semmit sem jelent.

A fülhallgató az: fülmonitor. Általában két jelet szoktak fogadni és a két jel arányát és a fülhallgató hangerejét lehet állítani a potikon. Ezen kívül jó sok fülmonitor létezik, amiknek szintén eltérhetnek a képességeik.

Link to comment
Share on other sites

Csak meg tudja adni vki az előzenekar nevét, ha már nincs meg, aztán írni nekik, biztos segítenek. Írásban meg már mindegy, hogy ott helyben szimpi volt e a fickó.Konkrét ötletem nekem sincs a megoldásra.
Mit keres amúgy a sampler-es a színpad elején, a cuccaitól távol? Most énekes vagy sampleres?
És milyen mintákat váltott/indított?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...