botond31 Létrehozva October 24, 2015 Share Létrehozva October 24, 2015 Sziasztok!Az lenne a kérdésem, a korg emx1-sd ribbon controllerje másképpen reagál ha az arp.scale-t a chroma - ról másikra váltom????????Mert nálam minden arp scale minden fajtánál ugyanaz a reakció.....akkor most hibás a gépem????Valaki válaszoljon legyen szíves a kérdésemre.köszönettel: Botond Link to comment Share on other sites More sharing options...
botond31 Válaszolta October 27, 2015 Szerző Share Válaszolta October 27, 2015 Szia,Amit leírtál arra reagál/működik a ribbon controller! manual: http://media.aadl.org/files/catalog_guides/1444142_owners_manual.pdf 13 és 28-as oldal a lényeg! 13 as oldal lényege tökéletes a 28 asé nem. Itt leírja, hogy az arpscale menüben választhatóak az arp típusok és akkor a 13 dik oldalon látható arp touchon ezt lehet kivitelezni. (Enyhe nyomással) Nyomásra az arp ritmikusan müködik a synth partokon és a dobén is, de az arpscale (arp típusai) is változtathatóak a 28-dik oldal szerint, amiből én változást nem érzékelek semmit. Szerintem itt a hiba. üdv.: Botond Link to comment Share on other sites More sharing options...
botond31 Válaszolta October 27, 2015 Szerző Share Válaszolta October 27, 2015 Esetleg tel számot tudnál írni és akkor könnyebb lenne összehasonlítani a gép működését! (felhívnálak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
botond31 Válaszolta October 27, 2015 Szerző Share Válaszolta October 27, 2015 Köszönöm közben kaptam egy másik telszámot és megoldódott a probléma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAKADAR Válaszolta October 27, 2015 Share Válaszolta October 27, 2015 Máskor is..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psymon Válaszolta November 20, 2015 Share Válaszolta November 20, 2015 Ekkor: 2015.10.27. 11:37:54 írta SZAKADAR: Máskor is..... Haha! Én meg pont tőled vettem az EMX-et. Kicsi a világ Link to comment Share on other sites More sharing options...
psymon Válaszolta November 20, 2015 Share Válaszolta November 20, 2015 Ekkor: 2015.10.27. 11:03:49 írta botond31: Esetleg tel számot tudnál írni és akkor könnyebb lenne összehasonlítani a gép működését! (felhívnálak) Sorry, lassú voltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psymon Válaszolta October 26, 2015 Share Válaszolta October 26, 2015 Sziasztok!Az lenne a kérdésem, a korg emx1-sd ribbon controllerje másképpen reagál ha az arp.scale-t a chroma - ról másikra váltom????????Mert nálam minden arp scale minden fajtánál ugyanaz a reakció.....akkor most hibás a gépem????Valaki válaszoljon legyen szíves a kérdésemre.köszönettel: BotondA pontos válaszhoz kéne még némi infó. Pontosan mit szeretnél állítani a ribon- on? Hangmagasságot, vagy hosszt (note lenght)? A fader mit csinál, ha a jelenlegi beállításoknál mozgatod?Melyik synth sávon, milyen hang patch-el és milyen note-ok lenyomásával próbáltad?Ha ezekre válaszolsz, akkor jó esélyel ki tudjuk okoskodni, hogy hol a gebasz. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
botond31
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, a korg emx1-sd ribbon controllerje másképpen reagál ha az arp.scale-t a chroma - ról másikra váltom????????
Mert nálam minden arp scale minden fajtánál ugyanaz a reakció.....akkor most hibás a gépem????
Valaki válaszoljon legyen szíves a kérdésemre.
köszönettel: Botond
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.