Jump to content
Ménemszól.hu

Mega Kurzweil Akció


A/D

Recommended Posts

Mi újság a Kurzweilek bug resolvejával gyárilag hivatalosan?

Többek elmondása szerint, s a ti eladó kollégátok megerősítéseként is vannak szoftver gondok az Artisokkal és Fortékkal.

Én mondjuk a Forte SE-re lennék majd igazából kíváncsi árban is, de tudtommal a Studiologic Numa Stage esetében is ki nem javított midi gondok vannak máig, amiért nem is érkezik már új szállítmány. Vagy direkt ezért az akció? ;)

Link to comment
Share on other sites

A jelenleg kapható modellekhez minden szükséges fix kijött. Fájó pont, hogy ilyen lassan csak. Kurzweilből óvatosnak kell lenni ha az ember egy frissen megjelent modellt akar megvásárolni. 

Én szoftver gondrol nem tudok, kizárólag hardver gondról, ami egyébként -mi nem is értjük hogy hogy- másnál elő se jött. Kérdeztük a németeket, spanyolokat, és azt se tudták miről beszélünk. Ez a gond amúgy csak az Artis 7 és SE modelleknél jelentkezett. Forte és Artis részről nem tudok hibáról. 

Az akció oka, hogy ha majd bemész, látni fogod hogy átrendezzük épp a boltot, és megnyírjuk a raktárkészletünket. A Kurzweilek tömérdek helyet foglalnak (hajóval jönnek nagy tételben), de megszűnik a mastering pult is. Több szinti lesz és zárt hangfalteszt szoba, ahol workshopok is lehetnek majd.

Az árak ki vannak írva, lásd link.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...