Kilobeat Létrehozva April 5, 2016 Share Létrehozva April 5, 2016 http://www.pioneerdj.com/en/product/production/toraiz-sp-16/black/overview/ Hűha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrena Válaszolta April 5, 2016 Share Válaszolta April 5, 2016 A termek oldalan a specifikaciok alatt meret es suly talalhato.. Azert szerencsere ki van irva, hogy "Professional", ami bizonyara azt jelenti, hogy az ket VCF/voice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dopeboyfresh Válaszolta April 7, 2016 Share Válaszolta April 7, 2016 nekem ez kurvára teccik, csak az a félelmem h túlárazott lesz, mint minden ami Pioneer Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstream Válaszolta April 7, 2016 Share Válaszolta April 7, 2016 Nem tudom mi a túlárazott nálad, de a bejelentésben 1500EUR szerepel.. szerintem drága.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta April 7, 2016 Share Válaszolta April 7, 2016 Off: Persze fogalmazhatunk úgy is, hogy a termékárak pont jók, de a munkabérek alulárazottak. :-) Hogy mi "túlárazott" egy kapitalista gazdasági rendszerben azt a piac mondja meg és általában korrigál. Vagyis ha a kutya sem veszi, akkor túlárazott és kénytelenek lesznek majd olcsóbban adni vagy megszüntetni a gyártást. Máshogy nem is lehet értelmezni azt, hogy túlárazott, hiszen az anyagi érték általában relatív. On: Hát, sok mindent nem írnak az eszközről, a specifikáció tényleg vicces: 3,2 kg. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dopeboyfresh Válaszolta April 7, 2016 Share Válaszolta April 7, 2016 drága Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAKADAR Válaszolta April 11, 2016 Share Válaszolta April 11, 2016 Ekkor: 2016. 04. 07. at 22:14 írta dopeboyfresh: drága .....persze, mert nehéz....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrena Válaszolta April 12, 2016 Share Válaszolta April 12, 2016 Szoval ez 1db SSM filter sztereoban a masteren, limitalt resonance-el. Dave Smith szerint minek is annak oszcillalnia -jogos, ugysincs semmifele modulacio hozza... akkor azt hiszem megvarom a Pioneer-Dave Smith-Behringer koprodukcios MKII modellt, a hatulrol melegsarga leddel megvilagitott csovekkel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstream Válaszolta November 9, 2016 Share Válaszolta November 9, 2016 Múlt héten voltam fent a boltban, és megláttam az eszközt, gondoltam teszek egy próbát. Első blikkre színes, szagos, de első látásra beleszeretős. KB minden meg van benne amit kerestem egy dobgépben. Közben vételeztem egy Korg Electribe Samplert, ha már ott voltam. Összehasonlítva, kényelmi funkciókban a Toriaz magasan veri az Electribe-ot. Na de négyszeres áron? Pedig tényleg ez az az eszköz, ami egyszerűen kiszolgálja a dj-t vagy producert, a workflow-ja zseniális, és a hangja sem elhanyagolható. Nálam bekerült a need kategóriába, de még kell, hogy essen az ára.. jócskán.. ( van egy vadi új electribe samplerem eladó :D:D:D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.