Jump to content
Ménemszól.hu

Pioneer DSI TORAIZ SP-16


V László

Recommended Posts

Off:

Persze fogalmazhatunk úgy is, hogy a termékárak pont jók, de a munkabérek alulárazottak. :-)

Hogy mi "túlárazott" egy kapitalista gazdasági rendszerben azt a piac mondja meg és általában korrigál. Vagyis ha a kutya sem veszi, akkor túlárazott és kénytelenek lesznek majd olcsóbban adni vagy megszüntetni a gyártást. Máshogy nem is lehet értelmezni azt, hogy túlárazott, hiszen az anyagi érték általában relatív.

On:

Hát, sok mindent nem írnak az eszközről, a specifikáció tényleg vicces: 3,2 kg. :-)

 

Link to comment
Share on other sites

Szoval ez 1db SSM filter sztereoban a masteren, limitalt resonance-el. Dave Smith szerint minek is annak oszcillalnia -jogos, ugysincs semmifele modulacio hozza... akkor azt hiszem megvarom a Pioneer-Dave Smith-Behringer koprodukcios MKII modellt, a hatulrol melegsarga leddel megvilagitott csovekkel...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Múlt héten voltam fent a boltban, és megláttam az eszközt, gondoltam teszek egy próbát. Első blikkre színes, szagos, de első látásra beleszeretős. KB minden meg van benne amit kerestem egy dobgépben. Közben vételeztem egy Korg Electribe Samplert, ha már ott voltam. Összehasonlítva, kényelmi funkciókban a Toriaz magasan veri az Electribe-ot. Na de négyszeres áron? Pedig tényleg ez az az eszköz, ami egyszerűen kiszolgálja a dj-t vagy producert, a workflow-ja zseniális, és a hangja sem elhanyagolható. Nálam bekerült a need kategóriába, de még kell, hogy essen az ára.. jócskán.. ( van egy vadi új electribe samplerem eladó :D:D:D )

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...