Jump to content
Ménemszól.hu

Moog Model 15 ios modular synthesizer app


Vlaca

Recommended Posts

A durva hájp megfertőzött, ezért tegnap mégis megvettem és nagyon akartam szeretni, de a jelek szerint az iPad Mini 2 (legalábbis én ezt tapasztaltam, de más Mini 2-es júzerek is panaszkodnak) már nem elég erős ehhez a nagyon falánk apphoz. Inkább Air 2, de még inkább vmelyik Pro modell kell a recsegés-ropogás-akadozás nélküli használatához. Abban a néhány pillanatban, amikor éppen nem rogyasztotta térdre a rendszert (legjobb esetben 65 %-ot azonnal felzabált a cpu-ból, ilyenkor még úgy-ahogy működött rendesen, de inkább 80-95 % volt a jellemző...), baromi jól szólt, nem igazán tűnt sterilnek vagy digitálisnak. Szóval sajnálom, hogy törölnöm kellett a vásárlást. Nem szokásom ez, de majd inkább akkor fektetem be ezt a 30 ojrót, amikor lesz egy erősebb eszközöm. A kisebbik iPad Pro tervben van, részletre egészen elviselhető teher, és mire 36 hónappal később kifizetem, már el is avult. :) 

Link to comment
Share on other sites

22 perccel ezelőtt írta Vlaca:

Ahha.  Lehet hogy majd lesz egy optimalizálós update valamikor. (Az animoogra is egyszer jött egy ipad1-re optimalizálás :)))) )

 

nem kizárt és le a kalappal a Moog Music előtt, mert egyből ráugrottak a problémára, javasolták, hogy írjak emailt a tech supportjuknak, stb., szóval teljesen jó arcok és biztosan találnak megoldást - de addig is másba fektetem a 30 eurót. 

Link to comment
Share on other sites

1 órával ezelőtt írta GMTboi:

Ugyanaz a testetlen sound, mint bármelyik szoft-szintinél. Főleg a demó végén hallható preseteknél nem bírod már azt hinni, hogy 'ááááá mi analógul szól má'

Élőben, saját eszközön hallgatva nem tűnt - nekem - testetlennek. De nem gondolom, hogy a 30 eurós iOS verziót érdemes a 10e dolláros hardware változathoz hasonlítani, más-más piacoknak készültek. De persze ízlések és pofonok. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...