Jump to content
Ménemszól.hu

Hogy kell mozogni Drum N Bass Rave-re...


A/D

Recommended Posts

Nos, a jelekből ítélve idei évjárat, valamilyen vegyes, illetve maradék (törköly) főzet lehetett, ahol gondosan ügyeltek a "mennyiség" jelzőre, teljesen mellőzve a "minőség" fogalmát. Tisztázásnál nem szerencsétlenkedtek holmi lebutítással, meghagyva a nedüt a maga 60-70 fok közti valójában.

:sword:

Link to comment
Share on other sites

Világoskék felső, fehér nadrág. A cég menedzsere - volt, az ominózus esetig. Hátul ült, a legközelebb a palackhoz (nem élte túl az esetet).

Szintén világoskék, kockás felső, mellényben, ám fekete nadrággal. Az ügyvezető igazgató - az eset óta hiába keresik az újságírók, nem veszi fel a telefont.

Fehér felső, szintén mellény, farmergátyó, az elején még vigyorogva tapsol, sötét hajú, bajuszos, a bal kezében cigarettával - a sofőr. (Többször tett a médiában egymásnak ellentmondó nyilatkozatot. Állítólag kirúgták. Az ügyvezető igazgató - bár nem elérhető - az ügyvédei útján cáfolta az információt.)

Fehér mellény, fekete ing, szemüveg. Ő a gazda, akinek épp áthajtottak (volna) a birtokán. Mielőtt még szabadon engedhette volna a kutyákat - egy puskával a kézben - közelebb ment megnézni, hogy mi folyik. Abban a pillanatban csapdába esett...

Idősebb úr, sötétkék felsőben és fehér sapkában. A szomszéd gazda (volt).

A többiek (a felvételen nem mindegyik látható) - véletlenszerű járókelők, akik éppen akkor arra tévedtek. Illetőleg azonosítatlan (repülő) gyanús személyek.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...