rootkiller Létrehozva October 19, 2016 Létrehozva October 19, 2016 A Cakewalk úgy döntött, hogy most egy ideig ingyen odaadja a CA-2A pluginjét. Természetesen nem másról van szó, mint egy Teletronix LA-2A modellezésről. http://www.cakewalk.com/products/CA-2A/Free
rootkiller Válaszolta October 19, 2016 Szerző Válaszolta October 19, 2016 Én magam letöltöttem, kipróbáltam, összehasonlítottam a kéznél lévő Legacy UAD verzióval. Azt kell hogy mondjam hogy sokkal lustább az UAD verzió és valószínűleg a vas is, de nem tartom rossznak. Be lehet állítani, csak tekergetni kell, picit máshogy reagál az órája, nem olyan smooth, nagyjából úgy is szól. Azon hogy a flat-hf trimet R37-ként jelölik azon jót röhögtem, rá is néztem a kapcsolásra, valóban az R37-es alkatrész az amit tekersz
Blank Válaszolta October 20, 2016 Válaszolta October 20, 2016 A honlapjukon írják, hogy rezsó alá is van. Kíváncsi vagyok, hogy ott is valóban meglesz-e a free. Amúgy köszi szépen!
comp Válaszolta November 2, 2016 Válaszolta November 2, 2016 Ha nem menne valakinek a regisztráció rá, próbálja IE-ben is, nekem Firefoxban nem, de IE-ben működött.
hunriksa Válaszolta November 3, 2016 Válaszolta November 3, 2016 Nekem elsőre ment. Mi a véleményetek róla? Van nála jobb LA-2A emuláció (nem DSP alapú, a la UAD)? Mennyire érdemes megtekerni ahhoz, hogy épp hogy csak rászórja azt a kis "aranyport" a hangra?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.