bart42 Létrehozva January 23, 2017 Share Létrehozva January 23, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta January 23, 2017 Share Válaszolta January 23, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta January 23, 2017 Share Válaszolta January 23, 2017 És ez a srác csinálta?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstream Válaszolta January 23, 2017 Share Válaszolta January 23, 2017 A megjelenésén kívül a felépítésében nem látok semmi innovatívat. Lehet velem van a baj, sőt biztos Viszont figyelemre méltó, egyedül, ilyen termékkel kiállni, le a kalappal! 2:39-nél hallok némi problémát a polifónival, vagy nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta January 23, 2017 Share Válaszolta January 23, 2017 13 perccel ezelőtt írta upstream: A megjelenésén kívül a felépítésében nem látok semmi innovatívat. Lehet velem van a baj, sőt biztos Viszont figyelemre méltó, egyedül, ilyen termékkel kiállni, le a kalappal! 2:39-nél hallok némi problémát a polifónival, vagy nem? Hidd el Up, én se fogok 3000 dollárért ilyent venni (mert szvsz ennyire le fog menni és ott az OB-6), de azért... A második videoban nincs polifonia gond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstream Válaszolta January 23, 2017 Share Válaszolta January 23, 2017 Amit nagyon jól megfogtak, az az, ami majdnem minden mai analóg szintiből hiányzik, az az, hogy kapűsból meg tudod nézni a potik beállítását a patche-eknél. Ezt eddig csak a Nova basII-nél láttam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta January 23, 2017 Share Válaszolta January 23, 2017 Az Amazona szerint a BS II a legjobb billentyűs monofón. https://www.amazona.de/arturia-minibrute-korg-ms20-mini-dsi-mopho-moog-sub-phatty-novation-bass-station-2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstream Válaszolta January 23, 2017 Share Válaszolta January 23, 2017 1 órája írta draco draconis: Az Amazona szerint a BS II a legjobb billentyűs monofón. https://www.amazona.de/arturia-minibrute-korg-ms20-mini-dsi-mopho-moog-sub-phatty-novation-bass-station-2/ azért innen hiányzik a moog sub37 Egyébként ha a modulokat is nézzük akkor akadna itt versenyző pl pulse2 vagy a minitaur. Igen de ezek nem billentyűsök, és elsősorban ezt nézi a cikk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta January 23, 2017 Share Válaszolta January 23, 2017 Nos a Sub37 szerintem is jobb mint az összes több - sőt, szerintem ez a valaha épített legjobb/leghasználhatóbb Moog. De akkor a MatrixBrute is játszik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstream Válaszolta January 23, 2017 Share Válaszolta January 23, 2017 2 perccel ezelőtt írta draco draconis: Nos a Sub37 szerintem is jobb mint az összes több - sőt, szerintem ez a valaha épített legjobb/leghasználhatóbb Moog. De akkor a MatrixBrute is játszik. Ami igaz az igaz Viszont a MB még nem volt kint a cikk keletkezésekor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.