KraD Létrehozva December 12, 2017 Share Létrehozva December 12, 2017 Sziasztok! Valaki használ ilyen szintit DAW -hoz? Elakadtam... Dob ritmust (pattern-t) nem tudom felvenni, elinditani Cubase-bol. Köszi! Attila Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Csuzlee Válaszolta December 12, 2017 Share Válaszolta December 12, 2017 (szerkesztve) 23 perccel ezelőtt írta KraD: Sziasztok! Valaki használ ilyen szintit DAW -hoz? Elakadtam... Dob ritmust (pattern-t) nem tudom felvenni, elinditani Cubase-bol. Köszi! Attila Szia! Mármint a midi patternt szeretnéd felvenni? Valahol a settingsben be lehet állítani, hogy a patternt kitegye midibe (keress manuált, abban is benne van) és a DAW-ban az lesz a 10-es csatornád. Beállítod a Yamahán is a tempot, aztán én simán elszoktam indítani a Cubaseben a felvételt aztán meg megnyomom a play gombot a Yamahán, hogy elinduljon a dob, majd a helyére húzom az egészet. Szerkesztette December 12, 2017 Csuzlee Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Csuzlee Válaszolta December 12, 2017 Share Válaszolta December 12, 2017 Egyébként ha ez a szintid van, akkor nagyon hasznos kis progi a Vycro MX Pro, én is azzal használom, bár nekem maga a szinti a polcon van, csak a hangjait használom Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KraD Válaszolta December 12, 2017 Szerző Share Válaszolta December 12, 2017 Nem sokra jutottam a manuallal. Talán ez is segít, holnap kiprobalom. pl azt sem ertem, hogy beallitom a performanceban, hogy a 10 CH-n legyen ARP elmentem a perf. majd ha atvaltok masik dobszetre kezdhetem elolrol. Kicsit kusza az egesz bele a cuccnak. Nyakatekert ferdeszemu. Szerencseje, hogy jol szol mert kettefureszeltem volna mar idegből... KÖSZÖNÖM! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KraD Válaszolta December 12, 2017 Szerző Share Válaszolta December 12, 2017 Az Editort felraktam , de meg egyszer se nyitottam meg. VST plugin kent be tudom hivni egy CH-ra??? Vagy a hatterben futtatod? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Csuzlee Válaszolta December 13, 2017 Share Válaszolta December 13, 2017 7 órája írta KraD: Az Editort felraktam , de meg egyszer se nyitottam meg. VST plugin kent be tudom hivni egy CH-ra??? Vagy a hatterben futtatod? Ez nem VST hanem egy 3rd party progi. Csak simán elindítod a háttérben. Én azért használom mert sokkal több mindent be lehet rajta állítani mint magán a szintin és főleg azért mert én nem "érem el" a szintit, mivel polcon van, így a gép előtt ülve tudom állítani. Egyébként ha megszokod a használatát, akkor nagyon jó kis cucc, én imádom. Eleinte nekem is idegen volt, de csak meg kell szokni, és ajánlom, hogy úgy egyszer nyálazd végig a manuált mert nagyon sok hasznos dolog van benne. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KraD Válaszolta December 13, 2017 Szerző Share Válaszolta December 13, 2017 Szia! Gondolom magyar doksid neked sincs hozza... eleg gyenge az angolom (sőt) . Par dolgot sikerult azert kiokoskodnom mar belole. DAW vezerles is homaly szamomra... Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta July 9, 2020 Share Válaszolta July 9, 2020 Ekkor: 2017. 12. 12. at 20:51 írta Csuzlee: hasznos kis progi a Vycro MX Pro Dobjátok már fel ide lécci az oldal letöltőjébe, mert már a serverük nem elérhető a proginak... https://www.menemszol.hu/files/ Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Csuzlee Válaszolta July 10, 2020 Share Válaszolta July 10, 2020 9 órája írta djuice: Dobjátok már fel ide lécci az oldal letöltőjébe, mert már a serverük nem elérhető a proginak... https://www.menemszol.hu/files/ Felölteném szívesen, de kulcs kell hozzá, szóval nem sokra megy vele az ember, ha már nem lehet kulcsot kérni 😞 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KraD Válaszolta July 10, 2020 Szerző Share Válaszolta July 10, 2020 19 órája írta djuice: Dobjátok már fel ide lécci az oldal letöltőjébe, mert már a serverük nem elérhető a proginak... https://www.menemszol.hu/files/ Nem tudom ez kell-e, felraktam ami nekem volt. 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta July 10, 2020 Share Válaszolta July 10, 2020 Igen a Vycro Pro-ra gondoltam. 11 órája írta Csuzlee: kulcs kell hozzá A legkésőbbi verzió amivel ingyenessé vált a Pro, úgy emléxem már nem kell... Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Csuzlee Válaszolta July 11, 2020 Share Válaszolta July 11, 2020 13 órája írta djuice: Igen a Vycro Pro-ra gondoltam. A legkésőbbi verzió amivel ingyenessé vált a Pro, úgy emléxem már nem kell... Ohh, ezt nem is tudtam! Én anno megvettem amikor hozzám került egy MX49 és azóta rá sem néztem az oldalra, mert működött amire nekem kellett 😄 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
KraD
Sziasztok!
Valaki használ ilyen szintit DAW -hoz? Elakadtam...
Dob ritmust (pattern-t) nem tudom felvenni, elinditani Cubase-bol.
Köszi! Attila
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts