nagyika Létrehozva March 9, 2018 Share Létrehozva March 9, 2018 Hello! Lehet hogy nem jó helyre írok,de talán itt is tud valaki segíteni. A problémám hogy a focusrite scarlett 2i4 2gen hangkártyámnak recseg ropog a hangja. Próbáltam már állítgatni a buffert és a sample ratet is de mindegyik beállításnál csinálja. A drivert is újra telepítettem. Lehet köze ahhoz hogy nem túl erős a gépem? Intel Core Duo 2.93 Ghz CPU 4 gb ram win7,64 bit Ha valaki tudna válaszolni nagyon hálás lennék. Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta March 9, 2018 Share Válaszolta March 9, 2018 1 órája írta nagyika: Hello! Lehet hogy nem jó helyre írok,de talán itt is tud valaki segíteni. A problémám hogy a focusrite scarlett 2i4 2gen hangkártyámnak recseg ropog a hangja. Próbáltam már állítgatni a buffert és a sample ratet is de mindegyik beállításnál csinálja. A drivert is újra telepítettem. Lehet köze ahhoz hogy nem túl erős a gépem? Intel Core Duo 2.93 Ghz CPU 4 gb ram win7,64 bit Ha valaki tudna válaszolni nagyon hálás lennék. Köszönöm! Szia! Próbáltad már másik portba dugni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
nagyika
Hello!
Lehet hogy nem jó helyre írok,de talán itt is tud valaki segíteni.
A problémám hogy a focusrite scarlett 2i4 2gen hangkártyámnak recseg ropog a hangja.
Próbáltam már állítgatni a buffert és a sample ratet is de mindegyik beállításnál csinálja.
A drivert is újra telepítettem.
Lehet köze ahhoz hogy nem túl erős a gépem?
Intel Core Duo 2.93 Ghz CPU
4 gb ram
win7,64 bit
Ha valaki tudna válaszolni nagyon hálás lennék.
Köszönöm!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.