Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Korg Triton hangszínek kompatibilitása


szabado

Kérdés

Sziasztok! a napokban hozzájutok egy rég vágyott Triton Extreme géphez. Korábban TR61-et használtam, melyen hosszú-hosszú éjszakákat töltöttem néhány kombi felépítésén. Van rá lehetőség, hogy ezeket átköltöztessem majd az Extreme-be? Még nem csináltam ilyet, ezért lehet, szőke a kérdés. :) Gondolom, ezzel nem butítanám le a TEX hangszíneit...? 

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Az Extremeben számtalan user bank áll rendelkezésre saját cuccnak, attól ne félj hogy lebutulnának a többi hangszínek. :)

Az más kérdés, hogy a TR asszem később jött ki és így a PCG kompatibilitás nem biztos hogy garantált (nekem mondjuk pl. már a későbbi M3 semmit nem olvasott be a Triton szériából, de az is más káposzta), holott a TR alapból az Extreme első 2-3 bankját tartalmazza amúgy. Erről direkt csináltam még régen egy excel táblázatú kimutatást, hogy 1-2 hangszínben van csak név alapján különsbég, nyilván a nagyobb ROM méret okán...  Mindenesetre egy Media/Load művelet mindent el fog árulni a hangokról, hülyeséget nem tölt be, elutasítja ami nem neki való.
Aztán meg van még egy ilyen segítség is: http://alchemist.sourceforge.net/features.html

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...